Den forløbne uge har budt på mange turneringer med deltagelse af AGC-spillere.

Karen Fredgaard spillede med i US Women´s Amateur, der er verdens mest prestigefyldte hulspilturnering for kvinder. Kvalifikationen over 2 runder slagspil skærer feltet ned til 64 spillere som så afgør mesterskabet i hulspil. Nr. 1 mod nr. 64 o.s.v. Desværre for Karen blev hun ”kun” nr. 74 i kvalifikationen. Ét slag bedre havde givet omspil om kval og 2 slag bedre adgang til slutspillet. Surt – men ganske imponerende at Karen kunne kvalificere sig til turneringen, der hører til i den absolut bedste ende af amatørkvindegolf på verdensplan.

I Nordic Golf League blev der spillet i Aalborg. Bedst gik det for Oliver Wendt med en delt 52 plads. Men både Andreas Stendevad (nr. 58) og Jeppe Kristian (nr. 61) klarede cuttet. Så godkendt turnering af AGC’s spillere.

Weekenden bød også på DGU’s årgangsmesterskaber for unge som for ældre. Ved DM for 12-årige blev Christian Photin Hansen nr 2 og ved DM for 15-årige blev Sofus Friederichsen nr. 5.  Flot af begge spillere, som viser stor fremgang i år.

Ved DM for Senior og Veteraner blev Frank Uldahl nr. 5 i rækken for 60+. Det var 8 slag fra en tredelt 2.plads og en første runde i 85 var årsag til at det ikke blev til medalje.  De to sidste runder i 78 og 77 var i niveau med toppen af feltet.

I rækken 50+ blev Bo Reinholm Jensen nr. 25 med scores i 78/83/78. Et udmærket resultat i en række hvor konkurrencen er hård. Jackie Larsen spillede en flot første runde i 77 men smed det hele med en 13’er på anden rundes 3.hul. Det betød et mistet cut. Surt for Jackie der ellers lå med i top 15 inden katastrofen.