Forpagter søges til Restaurant Asserbo Golf Club
Ingen forpagtningsafgift, dejlig restaurant med charme og masser af muligheder.

Kan du lave god mad og servere den med kærlighed og humor i nok den hyggeligste golfklub?

Asserbo Golf Club er en medlemsejet forening med stolte traditioner og masser af stemning og atmosfære.
En vigtig del af klubbens vision er at være ”nok den hyggeligste” golfklub og i den forbindelse spiller klubbens restaurant og bar en vigtig rolle som samlingspunkt før og efter golfspillet og i forbindelse med klubbens mange sociale arrangementer i løbet af sæsonen.

Rammen er et velfungerende køkken med alt nødvendigt udstyr, restaurationslokale med plads til 50 spisende gæster, en stor terrasse mod banen og en skøn gårdterrasse med plads til 100 spisende gæster. Dertil kommer en hyggelig klubstue med pejs, bløde møbler samt plads til 25 spisende gæster.

Derudover har vi godt 1000 venlige medlemmer og et serviceorienteret team af medarbejdere, der glæder sig til at møde og bakke op om en forpagter, der har hjertet på rette sted og lyst til at være en del af Asserbo Golf Club.
Restauranten er åben for alle og udover de ca. 5000 greenfeegæster, der årligt besøger klubben, er der også mulighed for andre slags selskaber, lokale gæster i restauranten og take-away.

Vi ønsker en dygtig forpagter med de rette kompetencer og derfor er vi naturligvis åbne for dit input til, hvordan du mener vores rammer fyldes ud på bedst mulig måde til gavn for alle.
Vi tilbyder en attraktiv samarbejdsaftale uden forpagtningsafgift, men med afregning af forbrug efter måler og aftale.

Kan du se dig selv skabe omdrejningspunktet for klubbens sociale fællesskab og har du lyst til at blive et attraktivt og hyggeligt tilbud til vores opland og lokalsamfund, så håber vi du er blevet nysgerrig og kontakter clubmanager Annie Christensen på mail til annie@agc.dk eller på telefon 42110957  for at høre nærmere.