Golfspilleren i centrum

I dag, den 14. maj, udsender vi årets første runde af Golfspilleren i Centrum, hvor du måske vil være blandt den trediedel af vores medlemmer, der i denne omgang får mulighed for at give input.

Golfspilleren i Centrum giver os mulighed for at øge opmærksomheden på den enkelte golfspillers oplevelse i vores golfklub og stræbe mod at skabe flest mulige positive ambassadører blandt klubbens medlemmer og gæster.

Vi ønsker, at blive bedre til at forstå de forhold og faktorer, som har betydning for vores medlemmer og gæsters oplevelse af Asserbo Golf Club. Den viden vi får gennem spørgeskemaundersøgelserne, giver os en unik mulighed for at udvikle en klub, som hele tiden stræber mod at skabe den bedst mulige oplevelse for dig som golfspiller og det bedste grundlag for klubbens forsatte udvikling og drift.

Som medlem vil du årligt modtage ét spørgeskema som vi håber du vil besvare. Det er afgørende at vi modtager netop din feedback omkring dine oplevelser i golfklubben og vi vil også meget gerne læse dine eventuelle kommentarer, hvis du har noget på hjerte udover spørgeskemaets muligheder.

Der udsendes spørgeskemaer til alle vores medlemmer i løbet af året og den første trediedel af medlemmer vil altså modtage deres spørgeskema idag, den anden trediedel i juli og den sidste trediedel modtager spørgeskemaet i september.