Mere indebrændte end nogensinde før…..

Gennem sæsonen har klubbens greenkeepere tilbragt timevis med at klippe græs, tromle greens, trimme beplantninger, rive bunkers, beskære træer, feje fliser og køre i vejen på golfbanen.

Nu er de igen klar til at invitere klubbens medlemmer til en ganske særlig turnering hvor de sædvanlige retningslinjer er sat ud af spil og man ikke ved præcis hvad man kan forvente, udover en turnering i absolut særklasse.

Præcis hvilke løjerlige påfund og spændende udfordringer greenkeeperne og turneringsledelsen har udtænkt afsløres først på selve dagen, men vi tør godt love en anderledes og ganske særlig baneopsætning og det ligger fast at du helt sikkert aldrig har spillet banen i Asserbo på dén måde før!

Matchen afvikles i år søndag d. 11. oktober formentlig over ca. 12 huller rundt om Greenkeepergården.

Der er en deltagerbegrænsning på 48 personer i år på grund af Covid19 og eftersom der plejer at være rift om pladserne til denne turnering anbefales det at være vaks ved tasterne, når tilmeldingen åbner i golfbox fredag d. 11. september klokken 20.
Vi tager bestik af det område hvor deltagerne samles til spisning og hvis arealet der kan udvides eller det viser sig at der er plads til flere end 48 spillere, tager vi hul på ventelisten…

Programmet for dagen ser cirka således ud:

Fra kl. 8.30: Tjek ind og stående morgenmad på Greenkeepergården, Vejleholm, Elmegårdsvej 20.
Kl. 9.30: Gunstart
Fra kl. 10.30: Baneservice med forskellige former for trøst og opmuntring.
Ca. 13.30: Frokost på greenkeepergården og noget at drikke til.
Ca. 14.00: Præmieoverrækkelse.

Ret til justeringer, ændringer og overraskelser forbeholdes.

Turneringen er åben for klubbens medlemmer.
Matchfee inklusiv forplejning og god stemning og/eller trøst er 200,- kr.

Små og store sponsorgaver til præmiebordet modtages i sekretariatet med tak og begejstring.