Half Open

Igen i år er det Mega Flex og Garant, der er sponsorer på Half Open, der spilles d. 1. juli og det er en kombination mange af klubbens medlemmer kender og  holder af. Der er igen noget at glæde sig til.

Det plejer at være helt særligt hyggeligt.

Half Open er – som navnet antyder – en halv-åben turnering hvor den ene spiller skal være medlem af Asserbo Golf Club og den anden spiller ikke må være medlem.
Turneringen spilles som Asserbo twosome stableford, der spilles  spilles på følgende måde:
Begge driver ud, og man vælger den bold, man ønsker at spille videre med som følger:
Par 3 huller: Efter drivet
Par 4 huller: Efter andet slaget
Par 5 huller: Efter tredje slaget.
Husk ved 2. og 3. slaget at skifte til den bold makkeren netop har slået til.
Altså: Man må aldrig slå til samme bold 2 gange i træk.

I lighed med tidligere år, tager turneringens sponsorer forplejningen under spillet meget alvorligt og igen i år kører de derfor på banen med  forplejning i form af vand, chokolade og frugt, samt trøst og opmuntring til dem der måtte have brug for det.

Efter turneringen inviterer Mega Flex og Garant på grill-buffet i gården, hvor restaurant Bødkergården serverer pølser, lidt kylling, et par salater og andre gode sager fra grillen – der kommer heller ikke til at mangle noget.

På præmiebordet vil der være præmier til dem, der kommer tættest hullet på alle par 3 huller og sponsorerne har desuden lidt ekstra præmier med til de dygtigste spillere.

Tilmelding til turneringen via Golfbox her: