Herreklubben informerer.

Så er Årets udflugt med Herreklubben på plads.

I år skal vi til Sverige den. 1 juni på en endagstur til Vasatorp Golfbane (Classic Course), den ligger lidt udenfor Helsingborg og er en mesterskabsbane, der kan spilles af alle uanset handicap. Der er mulighed for at invitere herre gæster med til dette arrangement fra andre klubber, kontakt Carsten Moldow for info.

Bemærk der er kort tilmeldingsfrist den 20. marts, så skynd dig at tilmelde dig.

Turneringen er åben for alle Herremedlemmer i AGC (elite samt høj handicapper) og det er først til mølle, hvis man vil med, der er 52 pladser og det koster 850,- pr person at deltage.

Vi er lykkedes med at finde en præmiesponsor til dette arrangement, som er Blikket ApS ved Jesper Petersen fra Ramløse/Helsinge. Så forvent rigtig gode præmier!

Programmet er som følger (ca. tider):

Kl. 05.30 afgang (præcis) fra AGC i Bus, hvor der er plads til bag samt ev. el trolley hvis man vil have sin egen med, ellers er der inkluderet manuel trolley i prisen, der kan lejes buggies på stedet til SEK 350,-

  1. 07.30 forventer vi at ankomme til Vasatorp hvor der er morgen buffet. Efter morgenmad er der frie range bolde.
  2. 09.00 er der Gunstart, der spilles stableford i to rækker og der er præmier til de 4 bedste i hver række samt nærmest flaget på to huller. Elitespillere sættes i samme bolde.

Kl. 14.00 er der frokost inkl. en øl pr mand og efterfølgende præmieoverrækkelse.

Kl. 15.00 går bussen mod AGC.

Alt ovenstående er inkluderet i prisen, medtag evt. drikkevarer til bussen hvis der er behov, der kan også handles lidt på færgen.

Så tøv ikke hvis du vil med Herreklubben til Sverige og spille denne fantastiske bane og du behøver ikke at være medlem af Herreklubben for at deltage, men det skader heller ikke at være det.

Mange golfhilsner

Carsten Moldow

Mail:carstenmoldow@yahoo.dk

Tlf. 40202827