Tag i motionscenteret med AGC

Vi har netop lavet en aftale med den lokale Loop Fitness Frederiksværk om et godt tilbud til golfklubbens medlemmer.

Er du ordinært medlem af Asserbo Golf Club kan du træne hos Loop for kun 189 kr. pr 30 dages træning. – alt hvad du skal gøre er, at medbringe dit medlemskort, når du melder dig ind i den lokale afdeling på Havtornvej 6 i Frederiksværk

Hos Loop Fitness trænes efter et koncept, med 16 maskiner, der er opstillet i en cirkel – de 16 maskiner er nøje udvalgt til at give en effektiv træning af både muskelstyrke og kondition. Man træner 45 sekunder i hver maskine, hvorefter man rykker til den næste maskine i cirklen. Når man har taget to runder har man trænet i 24 minutter og været igennem hele kroppen på en effektiv måde.

Det er SÅ nemt og smart!

 

I øvrigt findes en app, hvor man ved hjælp af et armbånd, kan tracke sin træning og konkurrere med sine klubkammerater – udfordringerne behøver altså ikke at stoppe, bare fordi det bliver lidt koldt at spille golf!

 

Netop nu findes et særligt godt tilbud til de vakse, hvor alle for 1 kr. kan træne resten af året, hvorefter medlemskabet fortsætter til den gode AGC-medlemspris. 

Dette ekstragode tilbud gælder ved indmeldelse frem til d. 3. december – man sparer også oprettelsesgebyret (kr. 199,-) med dette tilbud

Meld dig i centeret på Havtornvej 6 – se de bemandede åbningstider og eller meld dig ind online lige her  og tag dit medlemskort med i Loop Fitness i løbet af december, så du kan fortsætte til AGC-prisen på kun 189 kr.om måneden i 2020.