Spændende lodtrækning til Poul Erik Bech Pro-Am!

Mange var mødt op til den spændende lodtrækning til holdene i årets udgave af EDC Poul Erik Bech Pro-Am

72 AGC-medlemmer i 3 rækker og 24 inviterede pro-spillere skulle fordeles på de 24 hold, der på lørdag dyster om flotte præmier fra vores lokale sponsorer.

Der er helt afgjort adskillige favoritter blandt de 24 hold og tavlen blev indgående inspiceret i gården efter lodtrækningen.

Senest onsdag kan du også se holdsammensætningen og startlisten i Golfbox her, og finde dit eget favorithold at heppe på før på fredag d. 14. juli klokken 19, hvor der i klubben afholdes sweepstake om holdene. Og DET bliver sjovt!

Sweepstaken foregår ved, at hvert hold udbydes på auktion, og “prisen” for holdet indgår i en samlet pulje, der efter turneringen fordeles således:

  1. Køberen af det vindende hold modtager 50% af puljen.
  2. Køberen af det hold, der bliver nummer 2, modtager 30% af puljen.
  3. Bødkerfonden modtager de sidste 20% af puljen.

Her kan du altså være heldig at gøre et godt kup, hvis du har held til at købe et af de vindende hold – og hvis du ikke er heldig, hjælper du med at støtte Bødkerfonden, der financierer en del af vedligeholdelsen af vores smukke klubhus.

Under auktionen præsenteres deltagerne på holdene naturligvis omhyggeligt på festlig vis, og der vil være lodtrækning blandt de fremmødte om forfriskende præmier.

Bødkerdrengene tilbyder Happy Hour fra klokken 18:
2 drinks (G&T, Rabarberdrøm eller Rom & cola med twist) eller 2 store fadøl for 100 kr.
Der er også en særlig sweepstake-menu til kun 109 kr., bestående af Oksecuvette – tema på sommergulerødder, nye kartofler vendt i krydderurter, portvinssauce, som kan bestilles her *klik*.

Vi glæder os til at se rigtigt mange til en hyggelig aften i golfklubben på fredag!

Hovedsponsor for turneringen er: EDC Poul Erik Bech
Medsponsorer: STARK, Tømrerentreprisen, Købmanden på Ellevej og reklamebureauet Uldahl & mig