Kosmorama er genåbnet ! – dette betyder så også, at Ivan Fabos igen er klar med fejring og skulderklap til præstationer på Nybolig Frederiksværks hul 10!

Så har du ikke allerede været forbi Nyboligs butik i Nørregade 1, med dit scorekort og bytte scorekortet fra runden med to biografbilletter, er det nu du skal gøre det.

Dem der har lavet en netto birdie – og har været nede med scorekort – kan tage fat i Ivan nu, så de kan få udleveret det gavekort de har til gode.

Er det sådan, at du endnu ikke har været både dygtig og heldig, kan du nå det endnu, da der stadig er biografbilletter på højkant, til de første 40 medlemmer, der laver en birdie (eller bedre!) på 10. hul.

Hvis det sker kan du ringe til Ivan på telefon 26211810 og kigge forbi Nyboligs butik i Nørregade 1 og bytte scorekortet fra runden med to biografbilletter.

I slutningen af sæsonen finder Ivan Fabos på et sjovt event med shoot-out og en ekstra konkurrence for 10 af de heldige og dygtige medlemmer, han har hilst på og ønsket tillykke med deres birdie (eller bedre!) i butikken i Nørregade 1.

For at være med skal du altså være heldig og dygtig på 10. hul og lave en birdie (eller bedre!) Det må gerne være en netto-birdie: Har du for eksempel ét slag på hullet og får bolden i på 4 slag, har du lavet en netto-birdie, og dén tæller også. Efter runden ringer du til Ivan og aftaler hvornår den travle ejendomsmægler kan fanges på sit kontor i Nørregade og hos ham får du et skulderklap og biografbilletter, og så kan du tage i Kosmorama og fejre dit gode resultat på golfbanen.