Fredag den 12. august bød næstformand Kim Nissen fra bestyrelsen velkommen til indvielse af det nye indspilsområde til borgmesteren og de fremmødte AGC medlemmer.

Indspilsområdet består af en puttinggreen med foreløbig 12 huller, samt en indspilsgreen og en nyetableret bunker, så også det korte spil kan trænes.

Kim berettede om forløbet – fra beslutningen om, at etablere indspilsområdet til i dag, hvor området står smukt og grønt og klar til at modtage medlemmer og gæster.

Etableringen af området, har kun kunnet lade sig gøre i kraft af at Halsnæs Kommune har doneret kr. 200.000 og DGI kr. 100.000 som en hjælp til etableringen – så Kim Nissen takkede begge organisationer for donationerne og takkede samtidigt DGU for sparring i forløbet og arbejdsgruppen, bestående af Pro Carina Vagner, Chefgreenkeeper Steen Mikael, Clubmanager Annie Christensen, Carsten Klog og Hans-Otto Jørgensen som repræsentanter for bestyrelsen og breddegolferne, samt Bo Reinholm som entreprenør og repræsentant for elitespillerne.

Borgmester Steffen Jensen fra Halsnæs Kommune, klippede den røde snor – det tog noget tid, for han fik overrakt en hulsaks til opgaven – og herefter puttede han, vores headpro Carina, entreprenøren Bo og junior Andreas Vagner samtidigt de første put på den nye puttinggreen og erklærede området for åbent.