INFORMATION TIL DE MERE ETABLEREDE/ RUTINEREDE JUNIORER og deres pårørende:

TRÆNING: vi har to hold, der inddeles efter alder og niveau; der kan godt ske holdændring i løbet af sæsonen, men som udgangspunkt træner man på det hold, man var på sidste år.

TIRSDAG:        Kl. 16.00-17.20

Kl. 17.30-18.50

FREDAG:          Kl. 16.00-18.00 træning for ALLE (cirkeltræning, selvtræning, hjælpetræner overfor de små og nye og spil på banen).

KALENDER: hænger fysisk på opslagstavlen i juniorrummet og hér er link:

April
Maj

TURNERINGER: Der er rigtig mange turneringer – både individuelle og hold – som du kan deltage i. DGU er ved at færdiggøre en fysisk håndbog med det samlede udbud, men du kan også får et overblik via dette link, og du er også altid velkommen til at kontakte Pernille@fredgaard.com

Ungdomsturneringer | Dansk Golf Union

INTERSPORT Ranglisten 2021 Vi har fornøjelsen at kunne genindføre vores gamle ”KM Rangliste” på 7 søndage i løbet af sæsonen: 11.4., 30.5., 27.6., 25.7., 15.8., 5.9. og 3.10. Der samles ”AGC-dollars” på OOM og vinderen kåres på årsafslutningen efter scramble-turnering lørdag den 30.10.

GolfBox Tournament

OG HUSK som junior er det muligt at spille gratis på en række baner i Danmark og i alle Kongeklubber: Hornbæk, Gilleleje og Fredensborg
Link til DGU junior greenfeeaftale

ØVRIGE AKTIVITETER: I uge 26 mandag den 26. – onsdag den 28.6. afholder vi vores legendariske CAMP i klubben med telt-overnatning, golf og hygge i 3 dage. Det er en forudsætning for deltagelse, at man er selvhjulpen i forhold til påklædning, overnatning i telt og at gebærde sig i klubben i perioder uden voksen-opsyn. For at camp’en kan gennemføres, har vi brug for forældrehjælp – til overnatning, bespisning, hygge, lege og opsyn. Kontakt Pernille@fredgaard.com.