Dameklubbens bestyrelse består af:

Gerd Stafanger, formand, gerd@stafanger.dk mobil: 25777386

Birgitte Holst, næstformand,  birgitteholst@yahoo.dk mobil: 29719141

Anni Thomsen, kasserer,  annithomsen46@hotmail.com mobil: 53630201

Lis Tvede, bestyrelsesmedlem,  listvede@hotmail.com mobil: 51903469

Lisbet Færgemann, bestyrelsesmedlem, lisbetfaergemann@hotmail.com mobil: 40259052

Dameklubbens formål er at skabe rammerne om hyggelige timer med golf og socialt samvær. Vi starter fredag d. 8. april 2022 og henviser i øvrigt til Dameklubbens matchplan for 2022. *klik her*

Vi spiller hver fredag morgen og torsdag eftermiddag fra 8. april til slutningen af september.

Tilmelding til Dameklubben:  Du kan tilmelde dig Dameklubben i Golfboks og betale kontingent kr. 250. Størstedelen af kontingentindtægten går til præmier. For tilmelding *klik her*.

Tilmelding til fredagens match:  Tilmelding sker i Golfboks senest kl. 12 tirsdagen før.  Ved turneringer med gunstart kl. 12 mandagen før. Startlisten udsendes senest torsdag, og det er Bestyrelsen, der sammensætter boldene til ugens match.

Der er dog tre matcher, hvor I selv vælger jeres makker. Det er ved Foursome, Fourball/Bestball, og Greensome –  her skal man tilmelde sig under ”tidsbestilling” i Golfboks.

Efter matcher med gunstart er der fælles spisning kl. 14. Efter spisning overrækkes der præmier for dagens match plus foregående matcher.

Gæster er velkomne mod et gæstefee på kr. 30,- som betales til dameklubbens MobilePay  311728. Husk at oplyse gæstens navn og medlemsnummer. Gæster deltager ikke i præmierækkerne.

Matchform:  Information om matchformen sættes op på infotavlen i dameomklædningen.

Resultater:  Information om de tre bedste scores i hver række kan læses på hjemmesiden.

Praktisk om scorekort:  Vi spiller i 3 rækker A-B og C. Hvilken række, du placeres i, afhænger af antal deltagere til den pågældende match, idet vi tilstræber, at der er lige mange deltagere i hver gruppe.

Scorekortet lægges i Dameklubbens postkasse i dameomklædningen. Postkassen er hvid. Bestyrelsen sørger for at registrere din score i golfboks. Det er derfor vigtigt, at du husker at aflevere dit scorekort straks efter matchen med dine egne og din makkers scores tydeligt registreret.

Pokaler:  Dameklubben har 3 pokaler, der uddeles ved sæsonafslutningen til det medlem, der er gået mest ned i handicap i henholdsvis A-B og C gruppen. Når sæsonen starter, og vi kan se antal medlemmer samt deres handicap, bliver I inddelt i 3 lige store grupper,  A-B og C,  ud fra jeres handicap.

Mentorordning:  Er man ny i dameklubben, kan vi arrangere en mentorordning. Man får en fast tilknytning til en erfaren spiller, der kan guide og vejlede, så man får en god start i klubben. Kontakt Lis Tvede i bestyrelsen, såfremt du er interesseret i en mentorordning.

Mentorordningen varer en sæson.

Dameklubbens bestyrelse 2022