Baneguide og -instruks til gammel bane

Jubilæumsbanen er åben for spil d. 4., 6. og 31. juli, samt for spil til 7. juliterrinen d. 7. juli.

Opvarmning; den oprindelige træningsbane gik kun til den første række birketræer på træningsbanen. Lige bag disse er 2. fairway, hvor der går spillere. Det er derfor IKKE tilladt at slå med et/jern kølle du kan slå forbi birketræerne med, også selv om der ikke er nogen spillere at se bag træerne.

  1. hul, par 4, den er nem! Hullet spilles som normalt.
  2. hul, par 4, spilles fra det normale 2. tee til træningsgreen ved par 3 banen. Der er out-of-bound til højre på træningsbanen.
  3. hul, par 3, nu bliver det svært! Spilles fra 1. tee på par 3 banen til en green der ligger ved det normale hul 3 rød tee. Et blindt par 3 hul på godt 200 meter! Det er VIGTIGT at være opmærksom på om der er ledigt på green inden der drives. Der et out på den højre side af birketræerne mod par 3 banen og det normale 2. hul.
  4. hul, par 5, spilles fra det normale 3. rød tee til den normale 11. green. Det er VIGTIGT at være sikker på at der ikke er nogen på eller omkring green inden der slåes mod ned af bakken mod green.
  5. hul, par 3, spilles som det normale 7. hul
  6. hul, par 3, spilles fra tee ved det normale 8. rød tee til den normale 17. green. VIGTIGT man må først drive når holdet foran er færdig med hullet og har vinket klar fra næste teested på toppen af bakken. Der er out til højre for birketræerne mod højre
  7. hul, par 4, spilles fra et teested på toppen af bakken på det normale 17. hul til den normale 9. green. Der er out til højre for birketræerne mod det normale hul 9.  VIGTIGT, venligst vær opmærksom på om holdet foran er uden for rækkevidde når der drives, man skal se at holdet går ned af bakken mod den normale 9. green. inden der drives.
  8. hul, par 3, spilles fra teesteder neden for bakken på det normale 10. hul til den normale 10. green.
  9. hul, par 5, spilles som det normale hul 18.

Green på 3. hul er interimistisk og derfor med “vintercup”. (Sådan en størrelse burde alle huller have!) 😀

Fairway på banens hul 6 og 7 er intermistisk stand, og der er derfor udlagt små “vintermåtter” ved 6. tee, som man bedes tage og aflevere igen efter 7. hul. Måtterne kan bruges til oplæg på disse fairways.

GOD TUR! – og vær venligst forsigtig og opmærksom på holdet foran på de mange blinde huller.