Eclectic for begyndere!

I forbindelse med fejringen af klubbens 75 års jubilæum, inviteres klubbens nyeste golfspillere til at deltage i en turnering, der strækker sig over 3 dage fra d. 8. til d. 11. juli klokken 12 på vores lille bane.

Man må spille så mange runder á 6 huller man har tid og lyst til inden for nævnte tidsrum. Forud for runden købes et scorekort i shoppen – de koster 20 kr. Man kan kun indlevere een runde pr. scorekort.
Scorekortet skal afleveres umiddelbart efter runden og der skal benyttes en markør, der også er medlem af AGC. Både spiller og markør skal skrive under på scorekortet.

Der spilles Stableford med aktuelt handicap og man kan deltage i turneringen, hvis man på første spilledag er registreret med et handicap på mere end 36.

Der spilles kun i een række og resultatet afhænger af ens eclectic-score.
“Eclectic”, tænker du nok. Er det ikke noget man mest dansede til i 80’erne? Næ nej, det er en måde at beregne en score på. Det er ikke så svært at forklare som det er at stave til, det betyder blot, at man må spille og indberette alle de runder man vil, og den bedste score på hvert hul tæller.

Hvis man for eksempel får rigtigt mange point på hul 2 og hul 6, men må strege de andre huller på en runde, kan man bare købe et nyt scorekort i shoppen og koncentrere sig om at score point på hul 1, 3, 4 og 5. Lige meget hvor mange runder der er spillet, er de kun de bedste scores på hvert enkelt hul, der tæller med i den samlede score til sidst.

Det samlede resultat beregnes af turneringsledelsen med 50% af deltagernes handicap på sidste spilledag og der er præmier og en hilsen fra turneringssponsor, Salon Gaja, til de tre bedste spillere, samt en flidspræmie til den spiller, der har afleveret flest scorekort under turneringen.
Præmierne overrækkes af klubbens formand d. 11. juli i forbindelse med finalen for professionelle og eliten, som markerer afslutningen på jubilæumsaktiviteterne.

Salon Gaja i Liseleje er sponsor på turneringen

Se de formelle turneringsbetingelser her