Kære juniorer og juniorforældre,

 

Grundet Covid19 har vores muligheder for juniortræning og aktiviteter været meget begrænsede. Vi håber at kunne tilbyde juniortræning som vi kender den efterhånden som samfundet åbnes, men indtil da vil vi forsøgsvis starte med at tilbyde træning i mindre grupper for juniorer med banetilladelse og juniorer uden banetilladelse, der er over 11 år. Vi starter tirsdag d. 12/5 og tilmelding skal ske via AGC-JA’s Facebook side. I skal skrive i tråden, om I kan komme – tilmeldingsfrist er lørdag klokken 12.

Når vi kender deltagerantallet til den næstkommende tirsdag, sætter vi hold op og giver besked om mødetid og -sted. Mødetid kan blive mellem kl. 16 og 18. Længden af træningen afhænger af hvor mange juniorer, I bliver.

 

For juniorer med banetilladelse (hcp. 6-37) vil der derudover om fredagen være mulighed for spil på den store bane, hvor det vil være Andreas, der sender juniorerne ud. Det er vigtigt at understrege, at junioren skal være i stand til at tage vare på sig selv i tilfælde af fx tordenvejr eller anden afbrydelse. Forældre kan pga. restriktionerne ikke tage ophold i klubben. Tilmelding sker ligeledes på AGC-JA’s Facebook side.

 

Hvis du er under 11 år og/eller ikke har banetilladelse, kan du booke individuelle lektioner hos Andreas, og par 3 banen er åben for spil på egen hånd eller sammen med jeres forældre, som I plejer.

 

Al fremtidig kommunikation vil foregå via AGC-JA Facebook side, hvor vi løbende opdaterer om udviklingen og de muligheder, vi har.

 

Tak for forståelsen.

 

Forza AGC-JA