I weekenden blev klubmesterskaberne for både kvinder og mænd afgjort over 36 huller slagspil fra scratch.

I begge rækker cruisede vinderne rimeligt sikkert hjem med flotte scores. Daniella Rønn Gyoni vandt hos kvinderne med en samlet score på +4 (75/73). Det var hele 7 slag bedre end Julie Wanning Tvede (81/74), der igen var 4 slag foran Louise Wanning Anderson (80/79) på trediepladsen.

Hos herrerne var det AGC’s to ”playing pro’s” der duellerede om mesterskabet.  Jeppe Kristian vandt sikkert efter en meget flot åbningsrunde i 65 slag fulgt op af en runde i 70. Oliver Wendt blev nr. 2 efter runder i 68 og 72 med en samlet score 4 under par. Kun lige i begyndelsen af 2 runde var der rigtig spænding da Oliver kom tæt på efter 2 bogies af Jeppe Kristian, som så svarede igen med 4 birdies fra hul 5 til hul ni. Par på de sidste ni var mere end nok til en sikker sejr i samlet 9 under par. På trediepladsen kom en af klubbens ”longhittere”  Søren Moldow i -2 efterfulgt af et af AGC’s store talenter August Sidal Svendsen i -1. Alt i alt flotte scores af AGC’s elitespillere på en bane som stod flot over weekenden. Greens var hurtige og jævne og det gav gode scores.

Gasterpokalen blev afviklet sammen med KM. Det er en turnering med slagspil over 36 huller med fuldt handicap. Her vandt Frederik Rykind-Blarke med en samlet score på 5 under hcp. Nr. 2 blev Casper Gottlieb og nr. 3 blev kvindernes klubmester Daniella Rønn Gyoni.

Lars D.

Turneringsleder på dagen var Ib Lyng, der sammen med et solidt hold frivillige turneringsassistenter, sikrede afviklingen af mesterskabet.