I weekenden 27.-28. august blev klubmesterskaberne for både kvinder og mænd afgjort over 36 huller slagspil fra scratch.
Turneringen var sponseret af Sparekassen Sjælland-Fyn.

Det var oprindeligt planlagt, at der skulle spilles 54 huller i alt, men vejrguderne var ikke med os lørdag, så der måtte vi desværre aflyse en runde, og nøjes med at spille 18 huller. Det betød til gengæld, at der ikke var cut til søndagens finalerunde, som blev spiller under fine forhold.

To damer stillede op i år, og Heidi Sylvest blev klubmester med en samlet score på +9 med runder på 76 og 77 slag. På andenpladsen kom Sanne Jensen med runder på 114 og 99 slag. 

Hos herrerne blev Oliver Wendt sikker vinder med en samlet score på -9 med runder på 67 og 68 slag. Sofus Friedrichsen blev nr. 2 med en score på -3 efter runder i 72 og 69 slag. På tredjepladsen kom Andreas Stendevad med +2 efter runder i 72 og 74 slag, og som nr. 4 kom Frederik Rykind-Blarke med +3 efter 76 og 71 slag.

Gasterpokalen blev afviklet samtidigt, som slagspil med fuldt handicap. Der var kamp om førstepladsen, hvor Sofus Friedrichsen, med en bedre score på de sidste 9 huller, blev vinder med en samlet netto score på -3. På andenpladsen kom Peter Hobolt Jensen ligeledes med netto -3, og på tredjepladsen kom herrernes klubmester Oliver Wendt i netto -1.

Turneringsleder Peter Jelstrup retter en stor tak for godt samarbejde til shop og sekretariat, samt sponsor, restauratørerne, greenkeeperne og turneringsassistenterne.