Billetter til AGC medlemmer

Sæt kryds i kalenderen. Den 1.- 4. september 2022 bliver det igen muligt at se en række af Europas bedste golfspillere i Danmark, når de spiller Made in HimmerLand.

Det gælder særligt de mange medlemmer, som under forårets Nærmest Pinden konkurrencen, og den deraf afledte virtuelle turnering Asserbo Hill, støttede op omkring Juniorarbejdet i AGC. Det lykkedes at få indsamlet over 10.000 kr. Som tak for støtten vil I få tilsendt en dagsbillet til torsdag den 1. september 2022. Billetten kommer direkte fra MiH.

DGU har udvalgt AGC som én ud af seks finalister i konkurrencen Road to Made in Himmerland. Kommer vi i top-3 kan vi sende 48 af vores juniorer afsted til Made in Himmerland – og opleve verdensklasse golf. Vi har brug for jeres hjælp, og jeres stemme!

Stem på AGC – Asserbo Hill – her: https://bit.ly/2WkdoFS

Tak for jeres opbakning.

AGC klubvinder af Asserbo Hill Ole Wørts vandt en billet til turneringen i foråret, og ifølge ham, venter der en fantastisk oplevelse. Ole fortæller, at han sad i en lounge, hvor han kunne følge spillerne på nærmeste hold. F.eks. landede Thorbjørn Olesens bold 2 m. fra loungeterrassen i semiroughen, og da adspurgt, kunne Ole straks udpege bolden for ham.