AGC Begyndernyt

Mandagsgolf i august

Vi kan desværre snart se enden på vores serie af hyggelige mandags-golfspil. Derfor lige et overblik over månedens aktiviteter:

Mandage 3., 17. og 24. aug er ”normale” spilledage med sædvanlige Golfbox tilmeldingsfrister.

Mandag d. 10. aug er der besøg fra og spil med REE Golfklub hos os. Flemming Nielsen er arrangør, og der spilles kun på Lille Bane (Par 3). Deltagelse er begrænset til de spillere, der har opnået golf-kørekortet i år samt begyndere.

Onsdag d. 26. aug er vi inviteret til genbesøg og spil på REE Golfklubs Par 3 bane med samme begrænsning på deltagelse som ovenfor. Flemming har brug for ambassadører til begge arrangementer. Detaljeret information om de to spilledage kan læses i dette link: *klik*

OBS! Bemærk at begge REE arrangementer har kort tilmeldingsfrist – I kan altid se, hvornår tilmelding åbner og lukker ved at slå turneringen op i Golfbox (se på forsiden: turneringsinfo).

Mandag 31. aug er vores afslutningsaften. Vi spiller kun på Lille Bane – evt en scramble eller anden sjov spilform (intet gebyr). Efter spillet (ca. kl. 19:30) går vi i restauranten til afslutningsmiddag (betales på stedet – menu oplyses senere). Tilmelding åbner d. 20. aug og lukker d. 27. aug (aht. reservationen). I vil få resultaterne af de spørgeskemaer I har hjulpet med at udfylde, der vil blive uddelt sæsonpræmier, I får info om vintergolf, Club 36+, og andre klubber-i-klubben.

Stig

PS.: Det er nok de fleste bekendt, at man finder Mandagsgolf på PC ved at vælge Klubturnering/Mandagsgolf (pågældende dato), eller på Smartphone ved at vælge Turneringer/Min Klub/Kalender/Mandagsgolf osv.