Bestyrelsesmedlem og formand for turnerings- og bygningsudvalget samt leder af seniorklubben, Ib Lyng, er søndag aften død i sit hjem efter nogen tids sygdom.

Ib blev medlem af Asserbo Golf Club i 2010 og fandt hurtigt en stor kreds af venner og spillemakkere, særligt i seniorklubben, hvor han overtog posten som formand i 2014.
Blandt seniorklubbens medlemmer rekrutterede han et antal mentorer, der om onsdagen spillede på bag-ni i ”club 36+”. Da Ib i 2016 blev kåret til Årets AGC`er, donerede han den medfølgende kontingentfrihed til det velfungerende initiativ, der for nogle år siden blev overdraget til klubbens introduktionsudvalg og som fortsat er en tryg platform for nye spillere på banen.

I 2017 blev Ib valgt ind i bestyrelsen og overtog i den forbindelse ansvaret for turneringsudvalget, hvor han sammen med et godt  og kompetent hold af turneringsassistenter, helt frem til og med klubmesterskabet i august i år, gennemførte klubbens flotte turneringsprogram.

I 2020 fungerede Ib Lyng desuden som næstformand i klubben.
Ib blev – lige som AGC – 75 år i år.

I 2018 fandt Ib sammen med sin Rita og sammen forstod de at nyde en lang række gode rejser og oplevelser på og udenfor golfbanen i hinandens selskab.

Ib Lyng har været en populær person i mange flere sammenhænge og sportsgrene end golf.
Han efterlader sig stor tomhed og savn i klubben.
Vores tanker og medfølelse går til hans efterladte.

Bisættelsen finder sted fra Torup kirke fredag d. 24. september klokken 11.

Æret være Ib Lyngs minde.

På Asserbo Golf Clubs vegne,

Peter Fredgaard