Nyt fra søndagens generalforsamling

Søndag var der pænt fremmøde til den årlige generalforsamling. 121 medlemmer var mødt op i Rådhussalen og der var tillige 16 fuldmagter. Generalforsamlingen var præget af en sund og livlig debat og stor interesse for både beretning og budget, og især modernisering af vedtægterne blev drøftet og bragt til afstemning.

Kasserer Hans Otto Jørgensen fremviste et solidt regnskab som viste et overskud på kr. 200.000.

Formand Peter Fredgaard havde allerede for et år siden orienteret om at han ikke ville genopstille ved valget på årets generalforsamlingen. I stedet valgte forsamlingen den tidligere næstformand Kim Nissen som ny formand for AGC.

Kim Nissen, har siddet i bestyrelsen siden 2018 og været næstformand siden 2021. Kim Nissen har mange års bestyrelseserfaring som formand fra andre sportsklubber og fra foreningen af Offentlige HR-chefer.

”AGC er en veldrevet klub” udtaler Kim Nissen, ”klubben har potentiale til mere og vi kan og skal stadig udvikle og forbedre både vores forretning og sportslige resultater”

Nye i bestyrelsen, efter at både Peter Fredgaard og Axel Bistrup udtrådte er Christian Grahn og Henriette Andrae. Begge er fra det yngre segment, og så alligevel mangeårige medlemmer.

Efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig således:

Formand Kim Nissen
Næstformand Ida Bratting Kongsted
Kasserer Hans Otto Jørgensen
Sekretær Vibeke Lund
Bestyrelsesmedlem  Carsten Klog
Bestyrelsesmedlem Christian Grahn (ny – for en 3 årig periode)
Bestyrelsesmedlem Henriette Andrae Seehusen (ny – for en 2 årig periode)

Ekstraordinær generalforsamling
Som forventet var der ikke 2/3 af de stemmeberettigede medlemmer fremødt og forslagene til vedtægtsændringer skal derfor behandles på en ekstraordinær generalforsamling.

Der er indkald til denne ekstraordinære generalforsamling, søndag den 7. april 2024, kl. 10.00 i restaurant Bødkergården, der er tilmelding i Golfbox via dette link *klik*

Nyt æresmedlem i klubben
Det var en stolt ny formand, Kim Nissen, som med glæde kunne afslutte generalforsamlingen med at løfte sløret for bestyrelsens beslutning om at udnævne den afgående formand Peter Fredgaard som nyt æresmedlem af Asserbo Golf Club.

Peter Fredgaard har været formand af flere omgange, og i alt i 13 år, men har siddet endnu længere i bestyrelsen. Allerede som 21 årig blev Peter Fredgaard udnævnt som kasserer.

”Peters hjerte banker for golfsporten og især for Asserbo Golf Club. Hans indsats for klubben har gjort klubben både sportsligt kendt og kendt som en af de mest veldrevne klubber i landet” motiverede Kim Nissen i sin tale.

Peter Fredgaard fik lov at afslutte sin takketale med det kendte AGC-hurra.