Kære medlemmer,

Nu ser vi ind i september, og sommeren er bare fløjet af sted med mange runder golf i (for det meste) dejligt vejr. Der er dog heldigvis flere golfdage forude.

1.
2. september. Der er blevet rykket lidt rundt på arrangementerne. Den 19. august skulle vi have haft fælles frokost og præmieoverrækkelse. Af hensyn til en skrækkelig vejrudsigt med lyn og torden og af hensyn til restauranten blev det aflyst. Det viste sig senere ikke at have været nødvendigt, men da var det for sent. Efter aftale med Tom blev arrangementet flyttet til den 2. september, hvor vi også spiller stableford. Vi bliver forhåbentlig igen så mange, at vi kan få baglæns gunstart. De, der allerede har betalt for frokosten den 19. august, kan blot tilmelde sig under klubturneringer, mens nye deltagere kan tilmelde sig samme sted og samtidig betale 98 kr. på MobilPay 311728. Har man betalt, men ikke kan deltage, får man naturligvis pengene tilbage. Turneringen er tællende.

2.
9. september spiller vi Amerikaner. Det var en succes sidste år, så det vil vi gerne gentage. Også her er der gunstart og frokost og præmieoverrækkelse efter matchen. Dameklubben betaler frokosten, så mon ikke vi kan klare 2 frokoster i træk. Spilformen står både i info under turneringer og på den grønne seddel i omklædningen. Læs den.

3.
16. september er der alm. Stableford. Turneringen er tællende.

4.
23. september spiller vi Pink Ball. Det er holdmatch, men kun de hold, som ikke har mistet den lyserøde bold undervejs, har chancen for at vinde. Samtidig spiller man også sin egen bold, og turneringen er tællende. Tilmeldingsgebyr er 100 kr., som går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

5.
Og så kommer vi til afslutningsmatchen den 30. september, scramble og gunstart. Den var ellers først lagt den 23. september, men da Tom og Julie blev en måned længere end først planlagt, fik vi mulighed for også at spille en ekstra turnering. Vi får frokostbuffet, betalt af dameklubben, og der er præmieoverrækkelse.

Dameklubbens bestyrelse siger tak for en god sæson. Der har været nogle bump på vejen, men med hjælp fra blandt andet den tidligere damekomite gik det, og vi har lært en masse.

Alt det glæder vi os til at diskutere med jer ved evalueringsmødet den 14. oktober, kl. 14, hvor vi håber, at mange af jer vil møde op.

Foreløbig ses vi ved ikke mindre end 5 turneringer i september.

Mange golfhilsner
Bestyrelsen/Gerd