Nyhedsbrev fra Dameklubben

Tirsdag den 30. april 2019

Kære Morgenfruer.

 

Der har været et ønske om at starte Morgenfruernes aktiviteter lidt tidligere på året, så derfor afholdt vi et orienteringsmøde den 5. april, hvor Gerd Stafanger også havde lejlighed til at gennemgå de vigtigste nye golfregler.

Referat af mødet er udsendt tidligere.

Den 12. april spillede vi åbningsmatch som Scramble. Efter en lidt famlende start med usikkerhed på, om vi kunne spille til sommergreens, spillede vi i vejr fra næsten alle 4 årstider. Vi sluttede af med en fællesfrokost, hvor de 3 bedste hold fik præmier:

Vinder med 54 point blev: Miki Hedegaard, Anne Lisbeth Færgemand og Louise Boelsmand.

Nr. 2 med 56 point – men bedst på bag9: Bente Bjerre, Åse Kraft, Anette Bredahl Kock og Mette Nielsen.

Nr. 3 med ligeledes 56 point: Ane Davidsen, Annemari Friis Annemarie Wørts og Anette Ravnhøj.

 

Den 26. april spillede vi almindelig damedag. Vinderen af A rækken blev Merete Wille med 35 p. I B rækken vandt Anne Bramsen med 31 p. og vinderen af C rækken blev Birgit Rehhof med 33 p. Susanne Ilsøe lavede Birdie på hul 8 og Charlotte Christensen på hul 17.

 

Kommende aktiviteter:

  1. maj spiller vi Greensome. Matchregler vil hænge i damernes omklædningsrum.
  2. maj spilles almindelig damedag med Stableford og Eclectic. Tilmelding senest tirsdag den 7. maj kl. 16 og startliste sendes ud i løbet af onsdag den 8. maj.
  3. maj spilles årets Pinkball. Arrangementet afholdes til støtte for Kræftens Bekæmpelse. Klubben donerer 25 kr. til Kræftens Bekæmpelse for hver deltager. Hvis du har noget pink/lyserødt at tage på, vil det være en festlig måde at markere dagen på. Pinkball spilles som både en holdmatch og en individuel match med Eclectic. Mød gerne talstærkt op, så vi også kan støtte Kræftens Bekæmpelse med et betragteligt beløb. Efter matchen vil der være fællesfrokost. Matchreglerne vil hænge i damernes omklædningsrum. Tilmelding senest tirsdag den 21. maj kl. 16. Startliste udsendes dagen efter.
  4. maj almindelig damedag med Stableford og Eclectic med tilmelding senest tirsdag den 28. maj og startliste udsendt i løbet af onsdag den 29. maj.

 

Årets skovtur går til Nivå den 21. juni med Gunstart kl. 9. Af hensyn til Nivå Golfklubs planlægning skal vi have tilmeldingerne senest 11. juni. Der åbnes for tilmeldinger den 5. maj. Prisen for greenfee og 3 håndmadder + 1 øl/vand er 325 kr., som indbetales via Golfbox sammen med tilmeldingen. Vi har fået denne meget favorable pris fra Nivå i forventning om en god deltagelse, så sæt gerne + i kalenderen allerede nu.

 

Mange hilsener

Morgenfruerne

v/ Rita Simonsen