Kære medlemmer af Dameklubben, 

 Sæsonen er skudt i gang. Solen skinner, og vi kan se frem til mange dejlige timer både på banen og i klubben.  

Det er nu muligt at spille torsdag eftermiddag mellem 15 og 16. Denne mulighed har været til stede foreløbig én torsdag, hvor 2 damer har benyttet sig af den. Det er især tænkt som et tilbud til kvinder på arbejdsmarkedet, men er man forhindret om fredagen, kan man prøve at melde sig til om torsdagen. Efter et par måneder vil denne ordning blive evalueret.  

I maj måned er der 3 matcher – 2 almindelige stableford og en parmatch med efterfølgende frokost og præmieuddeling. Desværre er der ikke gunstart, men vi håber alligevel, at mange tilmelder sig frokosten, så vi kan have et par hyggelige timer efter matchen.  

Venskabsturneringen, som vi er blevet inviteret til af Gilleleje Onsdagspiger, finder sted den 1. juni. Vi kan i alt være ca.  52 deltagere, altså 26 fra hver klub. Fra 3. maj vil der være åbent på Golfboks under “Onsdagspigernes venskabsturnering mod Asserbo” (åbne turneringer). Sidste tilmeldingsfrist er den 25. Maj. Se invitationen i omklædningsrummet. 

Skovturen til Skovbo kan man inden den 16. Maj tilmelde sig på “den gammeldags metode” i omklædningsrummet. Der vil være opsat en blå liste, som I må skrive jer på med angivelse af navn, DGU-nr. og handicap. Asserbo er lukket på grund af kompagnidag, så hvorfor ikke benytte sig af muligheden for at spille Skovbo Golfbane? 

Og så vil vi igen minde jer om hjemmesiden, hvor man vil kunne se resultaterne fra matcherne. Inden længe vil man også kunne se nyhedsbrevene og referaterne af bestyrelsesmøderne. 

 

Vi vil ønske jer alle en dejlig golfsæson. 

Birgitte, Anni, Lis, Lisbet og Gerd