Resultater fra 1. hold herrer  – 18. og 19. juni

I 2. runde af Danmarks turneringen, 18. juni, mødte 1. holdet (herrer) Furesø hjemme. Furesø stillede i stærkeste opstilling med 2 collegespillere til rådighed. Vores foursomes bestod af August/Victor, Oliver/Sofus og Andreas/Benjamin.
På papiret var Furesø det klart stærkeste hold, men det lykkedes os at være lige efter formiddagens matcher.
Til eftermiddagens singler lavede vi en enkelt udskiftning. På det meste af runden så det skidt ud for os, men på bag 9 vendte mange af matcherne, så vi, måske overaskende, kunne trækkes os sejrrigt ud af matchen 11/7.

I 3.runde om søndagen d. 19. juni, mødte vi Hillerød på Hillerøds nye bane. Vejret var i mod os alle, med regn og ca. 11 grader fra morgenstunden
Vores opstilling var den samme som om lørdagen. Det var sværere matcher mod en rigtig god modstander, så vi var glade for kun at være bagud 2/4 efter foursomes.
I singlerne fik Hillerød hurtigt overtaget, og det endte med en sikker sejr til dem på 13/5. Matcherne var dog meget tættere end resultatet viser, et dårligt slag på det forkerte tidspunkt kan ofte afgøre matchen, og skal man opsummere var det nok kun en håndfuld slag som gjorde forskellen.

AGC ligger nu på en delt anden plads, så målsætningen for at blive i 1. division er inde for rækkevide.

Der skal lyde en stor tak til de medlemmer som støttede os i weekenden.

Stillingen i Danmarksturneringen