Divisionsweekend

I weekenden spilledes 2. runde af Danmarksturneringen, hvor AGC har 5 hold med.
Første herreholdet – uden Sebastian Friederichsen, der er til VM for drenge i Japan – bestod lørdag af

Søren Moldow/ Victor Sidal
Oliver Wendt/ Bo Reinholm
August Sidal/ Nicolai H.Main
Holdkaptajn: Niels Jørgensen

Vejret var koldt, vådt og blæsende på udebane i Scandinavian Golf klub.

Holdet kom relativt dårligt fra start i de fleste matcher og var hurtigt nede. Matcherne stabiliserede sig, og holdet fik langsomt fat i modstanderne og endte med at vinde 2/1, 4/2 og 4/3 = føring på 6/0

Efter frokost skiftedes Bo ud med Andreas Stendevad i singlerne. Matcherne gik i gang som planlagt, men efter 2-3 huller måtte man stoppe pga torden og lyn.
Matcherne kom endelig i gang igen kl. ca. 15.40. Holdet kom ok fra start, og de fleste matcher var meget lige, dog var Søren 4 nede efter 9, men kom rigtig godt igen og delte sin match. Holdet trak langsomt fra i alle de andre matcher, og det endte med en meget overbevisende sejr til AGC på 17/1.

Holdet søndag bestod af

Søren/Moldow/ Victor Sidal
Oliver Wendt/ Bo Reinholm
August Sidal/ Jeppe K. Andersen

Vejret var fint på udebanen i Helsingør Golf Klub, og holdet fik en rigtig fin start i de første 2 foursomes og igen en sikker sejr til Søren /Victor. August og Jeppe kæmpede bravt, men de lokale drenge blev ved med at hole lange puts og bunker slag og endte med at vinde stort. Den 3. foursome bølgede frem og tilbage, men det lykkedes AGC at vinde, da Bo holede et langt put på 18., hvilket betød en samlet føring inden eftermiddagens singler.

Efter frokost blev Bo igen skiftet ud med Andreas. Et par af de første matcher kom lidt skidt fra start, men resten startede rigtig fint. Der blev vist klasse-golf af alle, og selvom 2 matcher skulle afgøres på 18. hul, kom sejren aldrig tvivl; 14/4 til AGC, som nu fører 1. division Øst.

Dameholdet var stærkt udfordret i opstillingen af hold. Der er to høj-gravide, eksamenslæsende + ”Sveriges-udvandrende” og et par arbejds -og akut sygdomsramte.
Lørdag på udebane i Simon’s bestod holdet således af:

Julie Tvede/ Pernille Fredgaard
Louise Tvede/ Karen Fredgaard
Holdkaptajn: Julie Tvede

Begge foursomes blev tabt, og efter frokost måtte Karen tage hjem og passe sin eksamenslæsning, og da det ikke lykkedes at hente en reserve ind med kort varsel, tabte AGC på forhånd sin 4. single. Det var således ikke nogen let opgave om eftermiddagen, og da det langvarende uvejr tilmed begyndte efter et par huller, blev de resterende 3 singler delt, da udfaldet af den samlede kamp allerede var givet.

Søndag på udebane i Rungsted bestod holdet af:

Julie Tvede/ Louise Tvede
Daniella Rønn Gyoni/ Christina Storm Jønsson

Holdet var også søndag ramt af afbud fra bærende kræfter, men havde trods det en reel chance mod puljens bundhold Rungsted.
Julie og Louise vandt da også deres foursome og længe så det ud til, at Daniella og Christina ville vinde deres, men til sidst trak de erfarne piger fra Rungsted fra og vandt.
Efter frokost skiftedes Pernille Fredgaard ud med højgravide Julie, men Pernille havde en skidt dag og tabte stort. De 3 andre singler var mere tætte – Christina vandt 2/1 og Louise delte sin match – og den samlede kamp blev først afgjort på 18. hul i den sidste single, hvor Daniella – efter meget fint spil for første gang som 1. single – desværre var uheldig at få slået det afgørende putt for langt, hvilket betød en kneben sejr til Rungsted på 7/5.

AGC ligger trods de to nederlag fortsat nr. 2 i 1. division Øst.

2. herreholdet bestod lørdag af

Singler: Lucas Skindersø, Casper Gottlieb og Jackie Larsen, foursomes: Kristian Ravn Laumann/ Sofus Friedrichsen og Christian Tvede/ Lauritz Fredgaard.

Holdet havde noget at komme efter efter to nederlag i den første divisionsweekend, og mødte derfor op i Frederikssund for at vinde. Det lykkedes med en overbevisende sejr på 10/2.

Søndag var holdet på hjemmebane mod Nivå og holdet bestod af singler: Sofus Friedrichsen, Casper Gottlieb og Robert Nørgaard og foursomes: Jackie Larsen/ Kristian Ravn Laumann og Lucas Skindersø/ Lauritz Fredgaard.

Alle matches var meget tætte, og kampen blev først afgjort på 18. hul i den sidste foursome, hvor Lauritz havde en knap 1-meter for at vinde kampen, der endte med en sejr på 7/5 til AGC.

Holdet ligger nu på en mere komfortabel 3. plads i 2. division Øst.

Seniorholdet består på skift af Pia Andreasen, Jørn Jensen, Lars Drejer, Peter Fredgaard, Frank Uldahl, Jørgen Andersson og Erik Winther og så en meget stabil mixed foursome i Pia Christensen/ John Nielsen, der endnu ikke har sat point til i denne sæson.
Holdet spillede lørdag på hjemmebane mod Furesø og måtte desværre tage imod et snævert nederlag på 8/6.
Søndag gik turen til Frederikssund, hvor det gik rigtig godt, og holdet fik en komfortabel sejr på 9/5.
Holdet ligger nu á point på 2. pladsen i kvalifikationsrækken.

3. herreholdet, der spiller i kvalifikationsrækken, klarede sig igen fint og havde to komfortable hjemmebane sejre på 9/3 over henholdsvis Hornbæk og Helsingør. , der nu fører pulje 1, bestod i weekenden af: Thomas Danner, Christian Grahn, Magnus Nøhr Petersen, Klaus Jacobsen, Rasmus Wennecke Perk, Lucas Johansen Tom Donner og Søren Rasmussen.

Næste divisionsweekend er den 15.-16 august.

FORZA AGC!