Kære alle sammen.

Så er juleferien ved at være slut, og jeg er på vej tilbage til Houston efter en dejlig ferie i Asserbo.

Jeg har i ferien tænkt en del over, om jeg skal turne pro og vælge golf som mit “arbejde”. Jeg har nu sammen med mit team besluttet, at det vil være et godt tidspunkt for mig.
Jeg har haft en rigtig god sæson i 2021, hvor jeg har spillet mig til en fuld kategori på Symetra-touren i USA for hele næste år. Opgaverne i 2022 bliver nu at lære det at “være professionel” og at få etableret et sponsornetværk, der kan hjælpe mig med at nå mit næste mål, LPGA touren.
Dette betyder, at jeg stopper på Universitetet i Houston, så jeg kan koncentrere mig 100% om min golf. Dog bliver min base fortsat i Houston, da Symetra Touren udelukkende bliver spillet i USA, og jeg også har fået mulighed for at blive ved med at træne på universitets faciliteter. Derfor vil jeg desværre ikke være så meget i Asserbo, men jeg håber meget at kunne komme hjem til sommer, hvor vi så ses i klubben.

Hvis du ønsker at følge mere med i min udvikling, kan du følge mig på min Instagram som hedder @karenfredgaard.

Jeg takker mange gange for støtten fra AGC, og ønsker alle et rigtig godt nytår!

Kærlig hilsen Karen