Nyt fra Sebastian Friedrichsen

Der er mange som har spurgt, hvorfor jeg ikke spillede Asserbo Pokalen i år. Jeg synes derfor tiden er inde til lidt info om, hvad jeg går og laver. Svaret er, at den desværre faldt sammen med landsholdets Camp, hvilket jeg skulle prioritere.

2018 blev et fantastisk år for mig rent golfmæssigt. Højdepunkterne var klart i juni måned, hvor jeg var med til at vinde hold-VM for drenge i Japan, samt da jeg i juli måned vandt individuelt European Young Masters i Norge.

Jeg har valgt at prioritere golften endnu mere, hvilket har betydet mere træning hen over vinteren – både fysisk og i indoor Kokkedal.

2019 er startet med træningslejr med djga (dansk junior golf akademi) i Florida samt 2 træningslejre med landsholdet til Abu Dhabi. I februar måned var jeg i Spanien og spille Ecco Tour Winter Series i Catalunya og jeg har spillet en enkelt turnering på Møn, hvor jeg gik tre runder under par og sluttede på en 2. plads, så nu glæder jeg mig til at sæsonen for alvor går i gang.

Den kommende tid bliver rigtig spændende. I går blev jeg sammen med 3 andre fra drengelandsholdet udtaget til VM i Japan, hvilket jeg glæder mig meget til – vi har jo en meget fin titel som vi skal forsvare på bedste vis, og jeg er eneste genganger, så det bliver en udfordring.

Den kommende uge skal jeg spille Ecco Tour på Rømø og i weekenden kommer jeg til Asserbo og spiller divisionsturnering. Resten af foråret/sommeren bliver også rigtig spændende. Jeg skal som sidste år til Tyskland og spille German Boys ligesom jeg forventer at deltage i bl.a. DIAC i Silkeborg, EM, DGU Elite Tours og flere Ecco Tours samt håber naturligvis også på at kunne få passet lidt flere divisionstuneringen for Asserbo ind J

Jeg ønsker jer alle en rigtig god golf sæson og vil gerne takke for den støtte, som jeg får fra eliteafdelingen i AGC.

 

Bedste golf-hilsner

Sebastian