Sæson 2022 er kommet godt fra start, og der er nu afviklet 2 af vores klubturneringer.

Husk at der spilles 1. og 2. runde af Danmarksturneringen i weekenden 7. og 8. maj, hvor Asserbo har 5 hold på banen lørdag og 2 hold søndag. Så kom ned forbi og giv dem din opbakning.

Forårs Fourball

Tilmelding til forårs fourball slutter tirsdag d. 10. maj kl. 16:00. Så grib fat i en makker og kom og vær med. * Klik her * for tilmelding.

Kvalifikationen spilles fredag morgen d. 13. maj som fourball bestball slagspil, hvorefter de bedste 16 hold går videre til 1/8-dels finalen, som spilles som fourball bestball hulspil over 9 huller samme eftermiddag.
1/4-finale, semifinale og finalen spilles lørdag 14. maj, ligeledes som hulspil over 9 huller.

Ægteparturneringen

Turneringen spilles i år lørdag d. 28. maj, og er en foursome stableford turnering for samboende partnere, hvoraf mindst én spiller skal være AGC medlem.

Der er allerede nu åbnet for tilmeldinger, og sidste frist for tilmelding er tirsdag d. 24. maj kl. 16:00. * Klik her * for tilmelding.

 

Husk at alle der deltager i Klubturneringer, skal have et registreret handicap, og alle klubturneringer er tællende med mindre andet fremgår af turneringsbetingelserne. Find betingelserne for de respektive turneringer her.

Varme forårshilsener fra Turneringsudvalget