Ægteparturnering 30.05.2020 og

Vinderødskålen 06.06.20

Ægteparturneringen.

Som tidligere annonceret på denne side, er vi nu klar til at afvikle ægteparturneringen den 30. maj 2020 med nogle ændringer i forhold til, hvorledes vi sædvanligvis afvikler denne turnering, da vi skal overholde de retningslinjer, der fortsat gælder som følge af corona/Covid-19 situationen.

Turneringen afvikles med løbende start fra kl. 8.00, så I har mulighed for at ønske tidlig eller sen start. Matchformen er som sædvanlig en foursome,

Restauranten serverer marineret svinekam, rødkålssalat og sennepsmarinerede kartofler til kr. 108,-, som bestilles samtidig med tilmelding til matchen.

Der er åbent for tilmelding nu, så inviter din bedre halvdel ud til en runde golf, hvor du måske vil opleve at se steder af vores dejlige golfbane, som du ikke tidligere har set. Tilmeldingen er åben denne gang helt frem til torsdag den 28. maj 2020 kl. 16.00 – og sker i øvrigt efter først til mølle-princippet

Turneringsleder er Ib Lyng.

Vinderødskålen

Den 6. juni 2020 afvikles turneringen Vinderødskålen som en stablefordmatch, der spilles i 2 lige store rækker.

Der er åben for tilmelding nu, og restauranten tilbyder frikadeller med hjemmelavet kartoffelsalat til kr. 88,00 på dagen.

Sponsor til turneringen er Halsnæs Kiropraktorerne, og turneringsleder er Jan NIelsen.

Præmieoverrækkelse for de turneringer, som afvikles i denne tid, kan desværre ikke finde sted umiddelbart efter matcherne. Vi finder et andet tidspunkt til dette og til at hylde vinderne. Resultaterne kan ses i golfbox.