På trods af Corona-restriktioner og en noget forsinket opstart den 10. juni blev 2020 en god sæson med 12 sjove og hyggelige matcher.

Der har været mange tætte resultater undervejs, og ofte har vi måttet regne på scoren helt med til de sidste huller for at finde en vinder.

Det har været en spændende og lærerig proces for Leon, Annette og jeg at overtage turneringen efter Benny og Bente Inge.

Vi har hjælp fra mange kanter – og har kunnet glæde os over stor tålmodighed og opbakning fra jer alle, når vi fra tid til anden er løbet ind i tekniske vanskeligheder og andre småproblemer.

Som bekendt har vi i år valgt at prioritere matcher med et socialt sigte, og med de mange positive tilbagemeldinger, kan vi med glæde konstatere, at dette har været en populær plan, som vi derfor vil fortsætte, når vi tager fat på en ny sæson i 2021.

Det bliver snart for mørkt til at spille onsdagsmatch om aftenen, og den afsluttende match bliver derfor spillet onsdag den 26. august.

Grillbuffet efter afslutningsmatchen.

Tom og Julie serverer en lækker grillbuffet efter afslutningsmatchen for 135 kr (165 kr incl en stor fadøl).

Du kan tilmelde dig til middagen senest tirsdag kl. 16.00 – sammen med din tilmelding til matchen.

Eftertilmelding må i givet fald forhandles med Tom, men vi kan ikke garantere, at dette er muligt.

Vi håber at de fleste vil deltage i denne festmiddag inden præmieoverrækkelsen, for der er mange præmier, der skal uddeles efter den sidste match.

Order of Merit

I år har vi løbende lavet en Order of Merit, hvor vinderne af en match har fået 5 points, nr. 2 har fået 4 points, nr. 3 har fået 3 points og nr. 4 har fået 2 points. Herudover har alle, der herudover har deltaget fået 1 point pr. match for at være med.

Inden den sidste match er der tæt opløb mellem Thomas HC Tingleff med 26 points og Inga Bogø Jensen med 25 points. Vibeke Studt har med 22 points stadig en fair chance for at snuppe titlen, for i tilfælde af point-lighed, vil resultatet på den sidste match være afgørende.

Årets flittigste onsdagsspiller

Vi kan tælle os frem til, at 100 af klubbens medlemmer indtil videre har deltaget i Onsdagsturneringen i år, og vi kan vi glæde os over, at der er rigtig mange, der har deltaget i samtlige matcher i år.

Vi kommer derfor nok til at finde årets onsdagsspiller ved lodtrækning blandt de flittigste.

På forhånd tak for en dejlig sæson med masser af højt humør.

Leon Skinbjerg,

Annette Gjerløv

William Grahn