Så er vi klar igen!

Vores hyggelige onsdagsturnering er klar til start med første match den 5. maj og vi er glade for, at vi igen har kunnet planlægge et fuldt program med matcher hver onsdag – hen over hele sommeren frem til afslutningsmatchen den 25. august.

Dog giver vi onsdag den 7. juli plads til at fejre AGC´s 75 års jubilæum med en spændende turnering på den gamle 9-hullers bane, der bliver genskabt til lejligheden.

Det fulde matchprogram kan ses på www.agc.dk/Klubben/Sport/Onsdagsmatch, hvor du også kan finde den aktuelle Order of Merit, når den bliver opdateret efter hver match.

Som det vil fremgå af matchprogrammet, spiller vi udelukkende hold- og parmatcher for at styrke det sociale i golfspillet – på tværs af vores almindelige bobler.

Baseret på de gode erfaringer fra sidste år vil der fortsat være et loft på 48 deltagere i hver match. Dette sikrer, at alle er inde i løbet af godt 2 timer, og at vi både kan nå en hyggelig middag og præmieoverrækkelsen i gården, inden det bliver for sent.

Denne begrænsning kan dog godt give lidt kamp om pladserne, og det er derfor en god ide at tilmelde sig i god tid i Golfbox, når tilmeldingen åbner en uge i forvejen. Igen i år skal der betales en matchfee på 30 kr. ved tilmeldingen.

Tilmeldingen slutter om onsdagen kl. 12.00, så vi kan nå at sætte holdene i god tid inden matchen

Mødetid er kl. 17.30 foran rød tee på 1. hul, hvor matchledelsen fordeler hold og starthuller. Matcherne starter som altid med gunstart kl. 18.00 på de første 9 huller.

Du skal ikke tænke på at udskrive scorekort. Det klarer matchledelsen!

Husk, at det desværre stadig ikke er tilladt at kramme matchlederne til præmieoverrækkelsen!

Annette har måttet trække sig fra matchledelsen på grund af et stort arbejdspres.

Vi takker for indsatsen og håber, at Annette vender tilbage, når hun igen får lidt mere luft i kalenderen.

Vi glæder os til at se jer alle igen

Med venlig hilsen

William Grahn

Leon Skinbjerg