Så har yderligere et antal gæve AGC’ere prøvet kræfter med Shortgame øvelserne.

I dag var vi på indspilsområdet.

Greens og bunker er fine. Meget fine endda. Men vi må erkende, at det er svært at få et optimalt flow, når vi som i dag er 19 deltagere, fordi pitchslag, bunkerslag og lob af sikkerhedsgrunde ikke kan afvikles samtidigt og den store puttegreen nærmest bord/bænke  kun kan anvendes til putteøvelse (plus evt kort chip, hvis vi får dispensation i et par timer) Så hvis vi på et tidspunkt skal udvikle det nye træningsområde, bør vi overveje, hvordan, vi kan have mange spillere igang samtidigt uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Det er en god erfaring at få med og vi vil derfor prioritere højt at gennemføre fremtidige Shortgame arrangementer på lille bane (par-3), hvor vi ikke har lignende sikkerhedsproblemer og derfor kan få et langt bedre flow.

Så vi fra SHORT GAME TEAMET siger mange tak for tålmodighed og input. Vi har allerede lært meget og det har alle I, der har været med indtil nu, bidraget væsentligt til med jeres kommentarer og forslag. Vi startede på bar bund og har så at sige bygget bussen, mens vi kørte.

Efter i dag har AGC nu 8 spillere på DGU Short game rangliste.

Som klub ligger vi på 13. pladsen. Individuelt er Bent Christensen bedst placerede AGC’er som nr. 57 ud af 349 Vi håber på, at rigtig mange AGC’ere i de kommende dage vil gøre alt for at komme ind på ranglisten med et endnu bedre resultat.

Ranglisten finder du her:

https://www.danskgolfunion.dk/short-game-rangliste

Vi har nu sat dato på de næste 3 shortgamearrangementer. Det bliver:

onsdagene 5. og 12. juni samt 3. juli. Alle dage klokken 16-21 (Hold øje med Golfbox) Og alle tre gange på VVS Kraft Lille bane (par-3 banen).

Og så er vi rigtig glade for at kunne præsentere to nye stærke medlemmer af AGC SHORT GAME TEAM. Mads Holst og Poul Woodall er klar – og det bliver så godt.

Reserver også allerede nu onsdag 10 juli til klubmesterskaberne i shortgame.

Og stor tak til alle de AGC-medarbejdere, som støtter os i at løbe det her i gang med mangt og meget. Det påskønner vi virkeligt. I gør det nemmere at være frivillige.

 

Med AGC-hilsen

AGC SHORT GAME TEAM

Steen, Mads, Poul og Bent