Sæsonen er i gang og Ivan Fabos er igen i år klar med belønninger til de dygtigste medlemmer.

Nybolig i Frederiksværks Ivan Fabos er klar med vin og lidt sødt, til alle medlemmer, der laver en birdie (eller bedre) på 10. hul.
Hvis (eller når) det sker kan du ringe til Ivan på telefon 26211810 og kigge forbi Nyboligs butik i Nørregade 1 og bytte scorekortet fra runden med den gode flaske vin og fransk nougat

I slutningen af sæsonen finder Ivan Fabos på et sjovt event med shoot-out og en ekstra konkurrence for 10 af de heldige og dygtige medlemmer, han har hilst på og ønsket tillykke med deres birdie (eller bedre!) i butikken i Nørregade 1.

For at være med skal du altså være heldig og dygtig på 10. hul og lave en birdie (eller bedre!) Det må gerne være en netto-birdie: Har du for eksempel ét slag på hullet og får bolden i på 4 slag, har du lavet en netto-birdie, og dén tæller også.
Efter runden ringer du til Ivan og aftaler hvornår den travle ejendomsmægler kan fanges på sit kontor i Nørregade og hos ham får du et skulderklap og den fine vinpræmie og så kan du tage hjem med godterne og fejre dit gode resultat på golfbanen.