Veteran D holdet i landsfinalen

AGC’s veteran D hold deltog den 22. september i landsfinalen i Trehøje Golfklub, hvor de mødte et meget stærkt spillende hold fra Kay Lykke.

Veteran D holdet tabte desværre finalen, men som holdkaptajn Anne Bramsen siger:

‘Trods et stort nederlag i finalen på Trehøje synes jeg vi har klaret det flot ved at blive nr. 2!

Selvom det gjorde ondt at tabe det hele her til sidst, har vi æren i behold. Det er yderst sjældent AGC når så langt i Regionsgolfen så vi tar’ det hele med oprejst pande.

Vi var oppe mod et hold der bare var bedre end os. Der var ikke så stor hcp. forskel, men vores modstander kendte en del til banen og det kan vi ikke gøre noget ved.

Vi spillede på en utrolig smuk og udfordrende bane mod et hold der var velspillende og søde at spille mod. Banen var sjaskvåd og mange Greens “svuppede” når vi gik på dem. Vi fik ikke foræret så meget som 1 cm ‘s rul, da der havde været nærmest skybrud aftenen i forvejen. Heldigvis holdt det tørt mens vi spillede og så kom der yderligere masser af regn mens vi spiste frokosten. Synes der var god stemning under kampen og efter.

Helt sikkert hyggeligt at stifte bekendtskab med Kay Lykkes spillere’

En stor tak til alle der har deltaget på VD- holdet i år og en opfordring om at tilmelde sig til regionsgolfen til næste år.  Hulspil er sjovt og alt kan ske i kampene.

De bedste kamphilsner fra Anne – kaptajn på VD-holdet