Bødkergårdens store søndags buffet
Serveres fra 11.00 til 15.30 hver søndag
Det kolde:
Det store sildebord med 2 slags sild -rødløg – fedt med løg – kapers
Hønsesalat rørt med ærtecreme & fermenteret hvidløg – bacon
Broccoli salat vendt med balsamico creme – sure æbler – rosiner – rødløg – vesterhavsost
Bagte rødbeder – Friteret salvie – Syltede gule beder – Cremet gedeost
Rørt lakseriette med friskost & masser urter – syltede tomater – fennikel
Rejer vendt i citrongel – purløgs emulsion – kogte æg – syltet grønt
Bødkergårdens maltbrød & rugbrød med pisket smør
Det lune:
Sprøde rødspættefilter med remoulade & citron
Puffet benskinke med glaserings sauce
Langtidsstegt oksecuvette over 16 timer med bearnaise
Lun leverpostej med ristede svampe
Cremede flødekartofler vendt med porrer & trøffel
Til den søde tand:
Sæsonens mazzerinkage med topping
Ostebord med 2 slags oste & tilbehør
Æblekage med havrecumble & flødeskum
249,- pr. person – Børn under 10 ½ pris
Fri øl, vin & vand i 2 timer 249,-