Så er der igen udkald til gode oplevelser på turneringsplan i august måned.

Allerede søndag den 1. August afholdes Boxon/Talisman-pokalen.

Herrerne spiller om Boxon-pokalen og damerne om Talisman-pokalen

Både herrer og damer spiller fra valgfri tee med fuldt handicap.

Sidste tilmelding til denne hyggelige turnering er tirsdagen før kl 16.

En lille historie om Tallisman pokalen 1955:

Kristi Himmelfartsdag kl 9.30 skulle sommeren starte i Asserbo med kampen om den smukke “Tallisman pokal”, som fru Ethel Kampmann har skænket klubben.
Sommersolen tittede af og til frem gennem de lave skyer og fik termometeret til at stige helt op til 8 grader, og den friske sommervind legede hen over bakkerne med nederdele, tørklæder og en enkelt løsreven skihue. Da de første 16 modige spillere var sendt ud, ringede telefonen til sekretæren: “Davs, det er Karsten Gram. Du, kan jeg ikke slippe for at starte? Jeg har hovedpine og er træt og kan ikke holde på køllerne i den kulde”.
Man kunne høre den varme seng knage ved siden af telefonen. “Nej, ikke på vilkår, vil du bare se at komme ud af fjerene i en fart, så skal jeg vente og spille med dig”. De har gættet, hvem der vandt, ikke? Jo, Karsten samlede 36 point sammen og løb af med både pokal og en meget flot cigaret-æske som afløserpræmie. Hvem blev nummer 2?
Det gjorde selvfølgelig sekretæren med 29 point. (Taget fra et klub-referat fra 1955)

 

Søndag den 15. August spilles der Asserbo Grand Cru. Her kan du med god samvittighed få en afveksling fra at spille med din makker i livet, for denne greensome skal spilles med en valgfri makker, som du ikke er samboende med! Her er der krav om et handicap på max 36, og juniorer må ikke deltage.

I slutningen af august er det tid til at starte de årlige klubmesterskaber – men det vil der komme en separat information om senere.

Vores klubturneringer er “alvor for sjov” – mulighed for nye bekendtskaber, spilleformer og gode oplevelser!

På turneringsudvalgets vegne

Rita