Søndag d. 24. april blev Ruths Scramble spillet; med Halsnæs Kiropraktorerne som sponsor.

Alle indtægterne fra turneringsgebyr, samt de penge deltagerene valgte at donere ved tilmeldelsen, et samlet beløb på kr. 4450,-, går direkte til Kræftens Bekæmpelse.
Det var også muligt på dagen at donere via MobilePay, og som en ekstra donation blev den præmiekurv der var til overs, da det var en 3-bold der vandt, udloddet ved en auktion.
På vegne af Halsnæs Lokalforening af Kræftens Bekæmpelse, som også var til stede i gården efter runden, skal der lyde et stort tak for bidragene!

Vejret var koldt og blæsende fra morgenstunden, men de 67 som stillede til start, var kampklare og fulde af forventninger om, hvem lodtrækningen ville vise, at de skulle spille sammen med.

Vejret nåede heldigvis at blive bedre, og til sidst kom solen også frem, så vi kunne spise og afholde præmieoverrækkelsen i gården. Kampen om placeringerne var tæt, og da to hold var fuldstændig lige ned til sidste hul, blev der trukket lod.

Nr. 1: Karl Paulsen, Henning Mortensen og Peter Stig Poulsen med 49 slag
Nr. 2: Annie Sonne, Jette Nielsen, Niels Fodgaard og Claus Bech-Hansen med 50 slag (bedst på sidste hul)
Nr. 3: Jonna Humlebæk Kristensen, Claus Ellehammer, Leif Hansen og Stig Sand med 50 slag (ved lodtrækning)

Tættest hullet på hul 7, sponseret af Sparekassen Sjælland-Fyn, blev Charlotte Koch med 2,10 m.

Tætteste hullet på hul 11, sponseret af Era Biler, blev Pia Justesen med 0,97 m.

Turneringsleder Peter Jelstrup retter en stor tak for godt samarbejde til shop og sekretariat, samt sponsorer, restauratørerne, greenkeeperne og turneringsassistenterne.