Sæsonstart: Dameklubben

Dameklubben Morgenfruerne byder velkommen til en ny sæson med afholdelse af informationsmøde fredag d. 5. april 2019, kl. 14.00 i klubstuen / restauranten.

På mødet vil der blive orienteret om sæsonens mange matcher og aktiviteter, men her er en lille forsmag.

Sæsonen 2019:
Vi udvider sæsonen lidt i år og starter med vores åbningsmatch fredag d. 12. april 2019 og afslutter sæsonen fredag d. 18. oktober 2019, dog spiller vi også en Nissematch fredag d. 29. november 2019 med hyggelig julefrokost og bankospil.

I Dameklubben byder vi på mange forskellige matchformer, som f.eks.: Flagspil, Pink Ball, Irish Rumble, Alternativ Tee, Slagspil med puttekonkurrence m.fl.

Flere af matcherne afholdes med gunstart og fællesfrokoster, hvor der et par gange også vil være et lille ”event” tilknyttet.

Fredag d. 21. juni 2019V går årets skovtur til Nivå Golf Club,.

Fredag d. 26. juli 2019 spilles ”Årets match mod Herrerne” med hyggelig middag og underholdning bagefter.

Fredag d. 9. august 2019 spilles Åben Damedag

Hvem er vi:
Dameklubben i AGC har til formål at være et mødested for AGCs kvindelige medlemmer og skabe rammerne om hyggelige timer med golf og socialt samvær.

Vi spiller fredag ml. kl. 8.00 – 10.00. Vi har også et par eftermiddagstider.

For at blive medlem af dameklubben skal man være medlem af AGC, være fyldt 21 år og spille fra højst hcp. 42 (spillehcp. 46). Man er altid velkommen i dameklubben selvom man har et højere hcp., men man får max. tildelt 46 slag.

Det sociale samvær i dameklubben prioriteres meget højt. Derfor er det ikke muligt selv, at vælge hvem man vil spille med om fredagen. Komiteen sætter ”boldene” hver uge i håbet om, at alle kommer til at spille med alle og nye medlemmer af dameklubben får lært mange nye at kende og forhåbentlig får nogle nye gode venskaber.

Ingen regler uden undtagelse. Der bliver fire matcher, Greensome, Fourball/Bestball, Foursome og Hallington, hvor man selv bestemmer hvem man vil spille med.

Et medlemskab af dameklubben koster kr. 250,00 om året og du kan melde dig ind ved at indbetale beløbet til vores konto, reg. nr. 1551 – konto nr. 3719477437, med angivelse af navn og AGC medlemsnummer.