Sæsonstart: Juniorerne

AGC Junior Akademi er snart ved at være klar med sommerprogrammet for 2019.

De seneste par år har vi kørt med et nogenlunde fast aktivitetsprogram, men i år skal vi gå et skridt videre.

I AGC-JA er vi meget fokuseret på at skabe et fællesskab mellem børnene således at de beholder lysten til at komme til golf, møde deres golfkammerater og være sammen de voksne som er omkring dem.

Så i år en af de store oplevelser en tur med bus til Made in Denmark i Himmerland, så vores juniorer kan opleve deres tv-stjerner slå så bolden laaaangt ud fra 1. tee.

Det er en aktivitet som vi glæder os rigtig meget til foruden vores sommercamps, overnatningsture uden for AGC, minigolf og meget andet.

Vi har de mest fantastiske unger som fortjener det bedste – så vi gør alt vi kan for at stramme os an hvert år. I den anledning vil vi gerne takke alle vores sponsorer som bidrager med økonomi direkte til juniorerne som gør det muligt for os at lave disse aktiviteter. TAK.

Vi starter sæsonen med ca. 65 juniorer hvor niveauet strækker sig fra + handicap til et barn som holder en golfkølle i hånden for første gang.

Hvis du kender nogle børn eller børnebørn som har lyst til at prøve golf af, så er i rigtig velkomne til at henvende jer til Juniortrænerne, eller i Shop og Service, og så kan de komme til træning et par gange og se om det er noget for dem.

Alle juniorerne har lært at give en ”High Five” når vi mødes, så har du lyst til at være med, så ”stik dem en” næste gang du møder en AGC-JA’er.

Rigtig god sæson til alle fra:

Juniorudvalget