Nu får du muligheden for at spille indendørs golf i Asserbo Golf Club.

Klubben har valgt at indgå i et samarbejde med TeeBox A/S, som fremover vil levere og drive et golfsimulatorhus uden bekostning for klubben.

Vi har indgået denne aftale, da vi i klubben ønsker at tilbyde vores medlemmer flere golffaciliteter, og det vil for interesserede medlemmer være med til at forlænge sæsonen betydeligt, lige som det giver rig mulighed for socialt samvær omkring golf, øget aktivitet i shop og restaurant, og endelig får vores trænerteam mulighed for at tilbyde en ny form træning til klubbens medlemmer i topmoderne rammer, og med brug af dybdegående data, som alle har gavn af. TeeBoxen er udstyret med trackman.

TeeBoxen vil være åbent alle årets 365 dage, hvilket gør at vores spilbare sæson forlænges drastisk, da man nu har muligheden for at spille golf i de kolde og våde måneder.

Værd at vide:

  • Vores nye teebox har én måtte, hvor du kan træne alene eller op til fire spillere kan spille en runde på en af de ca. 50 eftertragtede baner i systemet.
  • Du booker tid på Golfbox
  • Du kan tage personer uden et DGU-nummer med ind og spille.
  • Simulatoren er en fantastisk måde at introducere folk til golf på, og vil derfor være et godt tilbud til både øvede og nybegyndere.

Vores nye TeeBox er allerede produceret, og forventes placeret på bagsiden af vores buggyskur, ud mod parkeringspladsen. Vi har været i god dialog med vores naboer i forbindelse med den obligatoriske nabohøring, og afventer blot den endelige godkendelse fra kommunen.

Efter opsætningen af golfsimulatoren vil der blive afholdt et åbningsarrangement, hvor at alle klubbens medlemmer kan komme og afprøve huset, høre om åbningsrabatter, samt møde menneskerne bag TeeBox. Der vil desuden blive serveret lidt at drikke.

Vi håber snart at kunne præsentere priser på både årskort og fee, og så ikke mindst datoen for åbningen.

Vil du allerede vide mere nu, kan du kontakte bestyrelsesmedlem Kim Nissen på 6023 0707.