Snart nærmer vinteren sig og fra november er det “vintertid” i Asserbo Golf Club.

Fra november er shop og sekretariat åbent tirsdag til fredag 9-13 samt efter aftale. I december holder vi juleåbent i shoppen lørdag d. 3., d. 10., og d. 17. december fra 10-14, så man kan nå at få indkøbt de sidste julegaver.

Både Andreas og Carina tilbyder træning vinteren igennem og der vil være mulighed for at booke lektioner på både udvalgte hverdage og lørdage – se deres kalendere i Golfbox.

I slutningen af oktober lukkes for boldsamling på rangen. Man må stadig gerne bruge rangen, men man skal selv indsamle sine træningsbolde.
Der lukkes for buggykørsel fra (og med) onsdag d. 26. oktober. Ønsker man at køre privat scooter i løbet af vinteren, skal man give besked i sekretariatet.

Midt i november – afhængigt af vejret –  lukker sommerbanen og vinterbanen tages i brug. Indtil da skal man være opmærksom på, at når der er rimfrost er banen lukket.
På de rimfrost-kolde morgener til vinterbanen åbner, er det hele banen, der er lukket, for at undgå frostskader og de sorte spor efter vogne og sko i græsset på fairways.

Fra november er restauranten lukket og man kan selv medbring mad- og drikkevarer til før og efter sin golfrunde.