Sommerhilsen fra formanden

Kære klubkammerater

Nu står sommerferien for døren, og det giver forhåbentlig tid til en masse golf i vores dejlige klub, ligesom der er mulighed for at springe madlavningen over derhjemme og i stedet spise et godt måltid hos Tom og Julie, hvis restaurant for nylig blev topscorer blandt de danske golfrestauranter.

Foråret og forsommeren har desværre budt på en del udfordringer på både bane og i administrationen. Banen blev efter den tørre sommer sidste år eftersået i foråret, men en ny tørkeperiode i forsommeren gjorde, at spiringen har varet meget længere end normalt, og vi har måttet foretage endnu en eftersåning på udvalgte steder. Men nu er græsset på vej!

Ved et kraftigt tordenvejr blev vores grundvandspumpe til vandingsanlægget beskadiget og måtte optages til reparation; alt sammen noget, der tager tid og tager tid fra den normale vedligeholdelse af banen, men vores greenkeepere har alligevel klaret opgaven på allerfineste vis.

I administrationen har vi været desværre ramt af sygdom både i shoppen og på trænersiden, så det har været en tidskrævende udfordring for sekretariatet at få shop- og træningsvagter til at gå op i en højere enhed. Tak til alle som har hjulpet med ekstra timer mm., som har betydet, at vi ikke har mærket det store til fraværet. Vi håber, at vi henover juli kan være på fuld bemanding igen.

Og så til noget helt andet……

Vores åben-hus-arrangementer har desværre ikke haft det samme antal deltagere som de tidligere år; dette er synd, for vi har jo verdens bedste ambassadører, der står klar til at fortælle vores gæster om, hvor godt det er at spille golf og om, hvor dejligt vi har det i AGC. Ambassadørerne gør det rigtigt godt, da op mod 80% af vores åben-hus gæster rent faktisk ender som fuldtidsmedlemmer. Så derfor: få nu skubbet dine ikke-golf-spillende venner ned i klubben – så skal ambassadørerne nok sørge for, at dine venner også bliver dine golfvenner! Husk også at det næste og sidste åbne hus er den 7. juli  – resten af sæsonen kan man spille gratis på par 3 banen på ALLE søndage fra klokken 12.

Husk også at invitere en ven med til Spil med-dagen d. 18. august.

Til sidst ønskes alle en rigtig god golfsommer med høj sol om dagen og – lidt regn om natten.

AGC!

Peter Fredgaard