De seneste år har Asserbo Golf Club haft et godt og tæt samarbejde med Kasper Kristoffersen fra Intersport. Det er særligt juniorafdelingen, der har nydt godt af samarbejdet, senest da Kasper forærede alle klubbens juniorer hættetrøjer med klublogo og navn.

For Kasper er det vigtigt at bakke op om de lokale klubber og foreninger og ungdomsarbejdet har en særlig plads i hans bevidsthed – “det er jo dem, der er fremtiden” konstaterer Kasper, der selv tilbringer mange gode stunder på golfbanen både alene og sammen med venner og familie. Senest har også den yngste søn, Victor, på blot 5 år fået smag for golfsporten og tilbringer så meget tid som muligt i golfklubben.

“Det er jo et sted jeg rigtig godt kan lide at komme”, fortæller Kasper, “så det er en naturlig forlængelse af mine egne fritidsinteresser at engagere mig i klubben med et juniorsponsorat og de andre ting jeg kan bidrage med”.

“Vi er åbne for alle samarbejder, der kan støtte klubbens arbejde og udvikling” siger Annie Christensen, der er clubmanager i Asserbo Golf Club. “Udover at være sponsor og aktiv i klubben, har Kasper leveret tryk og broderi på en del af vores klubtøj og arbejdstøj til vores greenkeeperteam. Det er en stor fordel at kunne benytte sig af lokale samarbejdspartnere på disse opgaver”.