Så kom Mandagsgolfen i gang – omend en smule turbulent, dels fordi der mødte hele 30 spillere op, dels fordi meget selvfølgelig er nyt for April-holdet (inkl scorekort, HCP, osv osv), og endeligt fordi det var premiere for spil på tid for at synkronisere spillet på hhv Lille og Stor Bane.

Da den overvældende tilmelding omfattede spillere, der har erhvervet Golfkørekortet før 2020, og fordi vi nu starter nye begynder-hold hver måned, så bliver køen til start for lang (og vil påvirke muligheden for at gennemføre på 2 timer negativt). Desuden er Mandagsgolfen jo tænkt som et tilbud til de helt nye golfspillere.  Derfor må vi fremover desværre tage ”afsked” med nævnte spillere (fra før 2020), og henvise til onsdag aften, hvor man enten kan spille Club 36+ eller Onsdagsmatch. Fra mandagsgolfen siger vi tak for deres hyggelige deltagelse, og håber de finder sig godt tilpas i AGC’s øvrige klubber-i-klubben. Vi vil savne jeres positive gå-på-mod.

Vi lægger stor vægt på, at man på Stor Bane kan spille Ready Golf, og max bruge 2 timer på 9 huller, Sort Tee. Premieren viste, at det ikke er helt galt. Èt hold nåede 8 ¾ huller. Men grunden til at vi ”presser” på tiden, er at man vil få det meget svært, når man skal ”alene” på Stor Bane (Gul hhv Rød) tee, hvis man ikke lever op til vores krav. Man vil konstant skulle ”lukke igennem” og vil føle stort pres fra bagvedkommende spillere. Det er ikke sjovt ! DERFOR: Lad være med at forcere jagten på underskrifter på de 3 runder på Stor Bane. Tag tid til at bygge rutinen og erfaringen op, så du med sikkerhed kan begå dig på Stor Bane – ellers bliver det ikke hyggeligt.

For god ordens skyld skal det præciseres, at man ikke kan tilmelde sig Stor Bane, før der er underskrifter på Trin 2 (Par 3) i Kørekort-folderen (jf. folderen og tekst i GolfBox).

Det blev en fin golfaften, dog med en lidt kølig afslutning i gården. Præmier blev der dog uddelt, og scoren var så høj, at de første spillere går ned i handicap til næste gang. I selv skal huske jeres nye HCP, men søg gerne hjælp hos ambassadørerne, når I skal udfylde scorekort næste gang (bare I kommer i god tid).

Ses igen….

 

Stig