Tag en ven med i golfklubben!

Også i år er der mulighed for at introducere venner og bekendte til familiesporten golf i Asserbo Golf Club og da netop vores medlemmer er klubbens bedste ambassadører, opfordrer vi alle til at tage fat i venner, familie og naboer og fortælle dem om klubben, tage dem med i klubben og på banen og eventuelt minde dem om vores åbent hus arrangementer sommeren igennem.

Der er åbent hus på følgende datoer: 2. og 23. juni samt 7. juli. Læs mere om åbent hus her

Hvis du selv har lyst til at vise en interesseret, ny golfspiller din klub, kan vores medlemmer gratis tage en ven med på par 3 banen til en introduktion. Man henvender sig blot i shoppen forud for spillet og præsenterer sin gæst. Vi kan også hjælpe med et ekstra jern eller en putter, hvis man gerne vil låne lidt “værktøj”.

Fredag aften efter klokken 18 har vi åbnet for muligheden for at man kan tage en ny golfspiller med på en runde på den store bane og vise hele det skønne område frem, hvis man har lyst og mod på den lidt længere tur på banen. Den golfinteresserede gæst behøver ikke at have banetilladelse eller golfkørekort, men runden skal bookes på forhånd via shoppen og så skal man naturligvis passe godt på hinanden og på banen.

Når et nyt medlem melder sig ind som introduktionsmedlem, og ved indmeldelsen fortæller, hvem det er, der har anbefalet at tegne medlemskabet, så belønner vi det anbefalende medlem med et gavekort til shoppen på 200 kr. Hvis introduktionsmedlemmet fortsætter som ordinært medlem det efterfølgende år, får anbefaleren et gavekort til shoppen på 1.000 kr. som tak for hjælpen.