Giv din ven en passion for livet!

Siden sæsonstart har vi haft fornøjelsen af byde velkommen til knap 60 introduktionsmedlemmer, som dermed er blevet en del af vores dejlige klub. Men vi har plads til endnu flere passionerede golfspillere..!

Vores medlemmer er Asserbo Golf Clubs bedste ambassadører, og vi opfordrer derfor alle til at fortælle venner, familie, naboer og kolleger om klubben, tage dem med herned og ud på banen og eventuelt minde dem om vores åbent hus arrangementer 23. juni samt 7. juli. Læs mere om åbent hus her

Hvis du selv har lyst til at vise en interesseret, ny golfspiller din klub, kan du som medlem gratis tage en ven med på par 3 banen til en introduktion.Du henvender dig blot i shoppen forud for spillet og præsenterer din gæst. Vi kan også hjælpe med et ekstra jern eller en putter, hvis I gerne vil låne lidt “værktøj”.

Hvis din gæst har mod lyst og mod på den lidt længere tur på banen, har vi åbnet mulighed for, at du fredag aften efter klokken 18 kan tage en ny golfspiller med på en runde på den store bane og vise hele det skønne område frem. Din golfinteresserede gæst behøver ikke at have banetilladelse eller golfkørekort, men runden skal bookes på forhånd via shoppen, og så skal man naturligvis passe godt på hinanden og på banen.

Når et nyt medlem melder sig ind som introduktionsmedlem, og ved indmeldelsen fortæller, hvem det er, der har anbefalet at tegne medlemskabet, belønner vi ambassadøren med et gavekort til shoppen på 200 kr. Hvis introduktionsmedlemmet fortsætter som ordinært medlem det efterfølgende år, får ambassadøren et gavekort til shoppen på 1.000 kr. som tak for hjælpen.

Hjælp din klub – giv din ven en ny passion – bliv belønnet for din indsats – det er win-win hele vejen rundt…!