Nye og gamle ansigter i AGCs trænerteam

Asserbo Golf Club er glade for at kunne præsentere vores nye klubpro og trænerteamet for den kommende sæson 2020.

Carina Vagner – ny klubpro
Carina Vagner starter som ny klubpro i AGC den 1. marts 2020 med 28 timer om ugen. Hun er et kendt ansigt for nogen i klubben, da hun startede i AGC allerede som ni-årig og spillede i klubben i 22 år, hun har spillet for det danske landshold, spillet på Ladies European Tour, har været assisterende landstræner og er uddannet PGA Pro.
P.t. arbejder Carina for Dansk Golf Akademi, med opgaver i Frederikssund Golfklub.

Carina er 39 år og bosat i Lynge. Carinas forældre er stadig medlemmer af Asserbo Golf Club og er flittige gæster på banen.

”Jeg glæder mig til at komme hjem til AGC”, fortæller Carina Vagner. ”Mit mål for træningen i klubben er at skabe en større glæde ved at spille golf, uanset alder og niveau,”

Andreas Bjerrum – ny proelev
Andreas starter også som den 1. marts 2020, som ny proelev. Andreas er 24 år og pt. bosat i Ålborg, men flytter til Frederiksværk når han starter som proelev i marts. Andreas har tilbragt sommeren som greenkeeper i Sebberkloster golfklub og er nu klar til at forfølge ønsket om at uddanne sig til protræner. Han kigger af og til forbi klubben frem til sin officielle start i foråret, da hans svigerforældre bor i byen.

Oliver Wendt – proassistent
Alle i klubben kender Oliver som er blevet færdiguddannet Pro i år. Oliver ønsker at forfølge drømmen om en professionel karriere, og det har vi stor respekt for og ønsker ham held og lykke. Alligevel er det lykkedes os, at fastholde Oliver 10 timer om ugen, så I stadig kan gøre brug af hans undervisning. Foreløbig indtil sommeren 2020.

Kristian Ravn
Vi har haft held til at overtale Kristian til at tage nogle få timer om ugen, hvor han vil hjælpe med træningen af vores juniorer. Kristian er også uddannet PGA Pro, og var indtil foråret 2019 klubbens manager og Pro.

Det er et stærkt team, der både dækker bredde og elite, samt vores vigtige juniorarbejde. Bestyrelsen har også lagt vægt på, at løsningen giver en masse fleksibilitet i forhold til op- og nedgange i efterspørgslen, og så er det en løsning der bedre tilgodeser de medlemmer som først kan modtage undervisning om eftermiddagen eller i weekenden. Endelig er det også en løsning som holdes inden for klubbens budget til træning.