Årets turneringsplan er offentliggjort på hjemmesiden og i Golfbox. Mange af vores klubturneringer er lige så meget sociale arrangementer som en sportslig konkurrence. Man kan møde spillere, som man ellers ikke ser til hverdag og på hyggelig måde dyste i vores fælles sportslige lidenskab.

I april måned afholdes:

Lørdag den 3. april spilles den årlige åbningsturnering som flagspil, hvor spillerne efter handicap får tildelt et antal slag på banen, og når det tildelte antal slag er brugt, sættes flaget og markerer hermed, hvor langt du nåede. Et anderledes og sjovt spil. Turneringen er åben for tilmelding og lukker tirsdag den 30. marts kl 16.

Søndag den 18. april spilles vores traditionelle Ruths Scramble. Ruth var noget af en institution I klubbens unge år, hvor hun satte sit præg på klubbens sociale ånd. Scramblen er tilegnet Ruths minde. Turneringen åbner for tilmelding den 18. marts og lukker tirsdag den 13. april kl 16.

Weekenden 24. 25. april er helliget Asserbopokalen. Her er det ikke kun klubbens elite, men hele danmarks unge elitespillere, som dyster om ranglistepoint på internationalt plan. Kun få af os kan kvalificere os til at spille med, men vi har lov til at følge de superdygtige spillere “live” på banen. Turneringen er åben for tilmelding og lukker tirsdag den 20. april kl 16.

Fredag den 30. April og lørdag den 1. maj spilles Forårs Fourball. Måske har du allerede en makker – ellers find en ny til denne parmatch, hvor fredagens spil kvalificerer til lørdagen finale. Turneringen åbnes for tilmelding den 31. marts og lukker tirsdag den 27. april kl 16.

Turneringer er en vigtig del af klubbbens sociale liv, så kom og spil med!

Turneringsudvalget