Glæd dig!

Undertegnede anonyme forfatter lover formidabelt golfvejr til juli måneds turneringer!!

I anledning af AGC´s fødselsdag har klubmedlemmer hvert år spillet om “7. Juli Terrinen”. På vores 75 års fødselsdag har greenkeeperne gjort et stort arbejde for at genskabe klubbens oprindelige 9 hullers bane, og det er på denne “gamle” bane dette års  “7. Juli Terrinen” bliver spillet – så der spilles i år kun 9 huller! Traditionen tro spilles der Hallington  i 4 lige store rækker, og der er pokal/terrin til bedste herre og til bedste dame.

Der er plads til 200 tilmeldte.

Sidste tilmeldingsfrist lørdag den 3. Juli kl 16.

Max handicap: 42.

Turneringsfee: 50 kr.

Den 24. juli afholdes den årlige “Half-open”, hvor du som AGC-medlem kan tage din yndlingspartner fra en anden klub med i en parmatch. Turneringen spilles som en Asserbo two-some, hvor begge spillere driver ud. Og hold nu tungen lige i munden for:

På par 3 huller vælger parret efter drivet den bold, der spilles videre med.

På par 4 huller, skal spillerne slå 2. slaget til makkers drive, hvorefter den bold vælges, der skal spilles videre med.

På par 5 huller skal spillerne slå 2. slaget til makkerens drive, og 3. slaget til den bold, man selv drivede ud. Først derefter vælges den bold, der skal spilles videre med. Det er en sjov og meget social spilleform, som udfordrer spillernes golfsving og kølige overblik.

Der er plads til 74 par – efter først til mølle princippet.

Sidste tilmeldingsfrist: den 20.7 kl 16.

Parrets samlede handicap udregnes med 60% af laveste handicap + 40% af højeste handicap.

Turneringsfee: 50 kr. for AGC- og Kongegolfmedlemmer og 300 kr. for alle andre.
I år er Halsnæs Kiropraktorerne sponsor på turneringen.

Vi håber at se rekordmange tilmeldinger til vores sociale arrangementer, og som sædvanlig er der mulighed for at afrunde det sociale samvær hos Tom og Julie på hul 19, hvor der altid er noget fristende på menuen.

 

På turneringsudvalgets vegne

Xxxx