Årets turneringskalender er klar, og vi glæder os til at se en masse kendte og nye ansigter i løbet af året. Så reserver dagene og sæt krydser i kalenderen allerede nu.

Her er en række af ændringerne i forhold til sidste år:

Ruths Scramble bliver afviklet søndag d. 24 april, og vi vil i år forsøge at fokusere mere på kampen mod kræft, ved bl.a. at åbne op for muligheden for at donere et beløb til Kræftens Bekæmpelse. Så kom og støt op om den gode sag!

Vi skal i år lægge bane til to DGU elite pige turneringer i pinsen, så vi har rykket Ægteparturneringen til lørdag d. 28. maj, i Kristi himmelfarts weekenden i stedet.

Vinderødskålen bliver i år spillet søndag d. 12. juni, og vil samtidigt fungere som kvalifikationsturnering til AGC Pro-Am 2022 ved EDC Poul Erik Bech, og vil nu bliver spillet i tre rækker, og som modificeret stableford. Pokalen vindes stadig af bedste score uanset række.

Generationsturneringen rykkes atter en uge frem, til lørdag d. 2. juli, af hensyn til spil med børn og børnebørn, som først måtte få ferie efter uge 26.

Asserbo Half Open spilles i år allerede lørdag d. 9. juli, og weekenden efter, lørdag d. 16. juli, spilles AGC Pro-Am 2022 ved EDC Poul Erik Bech.

Asserbo Pokalen er i år blevet flyttet fra april til weekenden d. 23.-24. juli, hvor den efter planen også vil ligge fremover.

I år afholder vi også Kongegolfturnering lørdag d. 1. oktober, og forventer det bliver en social turnering i stil med den vi afholdte i 2019.

Du finder alle datoerne i turneringskalenderen her *klik*